Melodies and Desires

Move your body closer
Let your heart meet mine
Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me.



Friluftsdag imorgon! inte taggad.

Kom hem från Leo för ett tag sen, satt som vanligt vid tvn hela tiden med Helen! Blev bjuden på middag som var jättegod! Det är så härligt att komma hem till Leo efter skolan och bara slappa, alla är lite halv sjuka och Leo är vår gingerslav, gör mat och te och sånt! Men måste börja tänka på de läxor jag har även om alla är tills nästa vecka.

Vi har fått ännu ett nytt schema, så idag slutade vi vid ett så jag träffade natha efter skolan. Det var jättemysigt att träffa henne! Har inte träffat henne sen innan Portugal typ! Galet länge man varit utan henne! :O
Och sen åkte jag ju till Leo.

Juste! Måste berätta om det vi har i Samhällskunskapen! Hoppas att alla är medvetna om att det är val snart! Och då har vi ju självklart politik. Carl, vår lärare, berättade att vi skulle bli uppdelade i sju olika grupper som representerar de största partierna. Vi fick veta att vi skulle hålla en debatt om fem ämnen och skriva en fakta uppsats om paritets historia. Under debatten som ska hållas måste man stå för sitts parti åsikter.
När jag blivit tilldelad min grupp så lottades det ut vilket parti man skulle få. Självklart var min grupp den sista. Det fanns två partier kvar, Socialdemokraterna och Kristdemokratera. Gissa vilket vi fick? Jo, Kristdemokraterna.
Det värsta som kommer att hända är att jag kommer behöva stå och diskutera under en debatt över något jag inte håller med om. Usch..

Nu ska jag göra lite religions läxa och sen gå och lägga mig, så, Goodnight! xx
Ps. var i kista igår med papa, Köpte denhär + några andra grejer. dock inget annat från min bild. Det fanns inte! :( argh!


Polar Music Prize

Björk – Human Behaviour



Hur jävla bra som helst <3


Mikael elias teoretiska


Så här ser min skola ut, liten med 120 elever + NTI som man är i en annan del av byggnaden.

Idag kommer Leo hit :O  :) sms beskrev hur han skulle hitta, vet inte om det kommer gå bra. Jag suger på att förklara, Leo är lite trögfattad, Hehe <3

Kings Of Leon – Knocked Up - Lykke Li vs. Rodeo Remix
kärlek till Lykke Li <3

Försov mig..

Godmorgon! sitter nu i skolan, astrött! försov mig med en timme så papa fick skjutsa mig, nu har jag svenska, pusshej<3

dance dance dance

Nu har precis älskling gått! Bestämmde att han skulle fråga sin bror om vi får bo i hans lägenhet när han och canelle (? Kan fortfarande inte stava hennes namn! aja baja) åker till sicilien i en vecka! Hoppas vi får det! kan tänka mig hur underbart och härligt det skulle vara att bo med Leo ett tag!

Juste, bilden jag pusslade ihop och la upp, grejerna kommer från hm och Monki, Skorna var snygga men är inte intresserad av att köpa de då jag inte är en mästare på att gå i klackar! Men allt annat skulle tillsammans kosta 1577 kr kommer nnog inte köpa allt men halsduken och halsbandet och klänningen med rosett på magen är ett MÅSTE! om de passar ska gå och testa grejerna. Rött läppstift och nagellack har jag ju redan^^

Idag har jag gjort absolut ingenting hemma, jag hatar det! går runt och luffar, kollar på dåliga tv program som danska hollywood fruar och fått ont i nacken eftersom jag är en ovan tv-tittare! okej, jag kunde ha ringt någon men det orkade jag inte heller, jag hostar som en galning och har varit opepp hela dagen! hatar att vara hemma! det ända man kan göra här är att äta! okej, det är skönt att slappa hemma i några tinmmar men inte en hel jävla dag! Och bara för att klaga lite mer behöver jag ta bussen halvåtta imorgon, och på onsdag har vi friluftsdag.

Kräftskivehelgen!

Ja, nu är det söndag, vilket betyder att det är skola imorgon, inte jätte pepp just nu när jag ligger min säng, fryser och hostar. Helgen har inte fått mig att bli friskare iaf. MEN det har varit riktigt kul! På fredagen gick jag hem till Leo där Helen skulle ha en kräftskiva med sina kompisar, så det vart en massa kräftor och chips, vi dansa också och en massa roliga saker! Sen igår slappade vi i Leo's soffa och gjorde ingenting tills fyra då jag gick hem för att göra mig iordning till Marie's Kräftskiva! I början av "festen" verkade det bli jättetråkigt, alla var på dåligt humör men sen vart det askul! Haha! Vi gick hem till Leo runt klockan tolv och somnade nästan direkt! Men jag vaknade av att jag inte hade någon plats då gingerhelvettet hade lagt sig tvärs över sängen! :(

Drömde en massa i natt så har nog inte sovit så bra! Nu ska jag städa lite och sen kanske ta en powernap!
Pussar<3

Så där..

Jaja, hörni, det blev som det blev.. kämpade lite iaf! jaja, är hos Leo och kollar på tv med Kenny och Helen!
Ikväll är det Kräftskiva hos marie! ha en bra dag! lägger upp en bild på kvällens outfit sen!

Åh, jag borde inte säga att jag ska lägga upp bilder, glömmer alltid bort det! och nu när jag har min nya dator har jag inga bilder alls! :/
Jaja, ha en bra dag hörni <3

-Fixar med ny bloggdesign-

stå ut..

Klara's höst "måsten"


Lykke Li


Det här är ett litet klipp från festival i portugal!

Här är lite fakta om Lykke Li som du kanske inte visste om tidigare

ü  Hennes riktiga namn är Li Lykke Timotej Zachrisson

ü  Hon föddes i ystad i Skåne 1986 (alltså 24 år)

ü  Hennes mamma är fotograf och hennes pappa och bror är musiker (Mamma träffade den andra killen i broderns band på flygplanet, det var så vi fick reda på att Lykke Li spelade där)

ü  När hon var sex år gammal flyttade hela familjen till Portugal där de bodde i 5 år, de spenderade mycket tid i Lissabon och Marocko. När hon var 19 flyttade hon till New York och bodde där i tre månader. När hon var 21 åkte hon tillbaka och spelade in sitt album.

ü  Hon har gjort låtar med Kleerup, Röyksopps, Kings Of Leon och en låt som finns med New Moon


Max

Imorgon ska jag träffa Matilda klockan fyra! Ska bli jättemysigt att träffa henne! Hoppas jag inte blir alltför sjuk för att gå till skolan! Nu ska jag iaf dricka upp mitt te och sen krypa ner i sängen! Är jättetrött! Juste jag har en överraskning till imorgon! ;)
Godnatt!
xx


Tidig morgon!

Shit! igår kväll behövde jag ställa alarmet på 0550! Inte sugen på att ta sig till skolan runt den tiden! Men jag klarade det! glömde idrottskläder och behövde låna byxor av Leo då mina strumpbyxor försvann igår, tror att någon råkade ta med sig de x)
jaja, nu har vi håltimme så alla sitter vid sina nya datorer! haha!
Efter skolan ska vi till Max där vi börjar bli stammisar! Roberta vill äta där som sista grej innan hon åker tillbaka till london! HAha!
ha det bra xx

Fail dag!

Idag hade jag ett hänglås med mig till skolan! Och självklart var det första jag gjorde var att låsa in nyckeln i skåpet! Och när vi var på en affär i gustavsberg skulle roberta gå på toa. Det var en handikapp toa med en massa pinnar på. Hon förstår inte hur hon spolar så hon vickar på pinnarna (hon berättade det här senare) och sen ser hon knappen för nödsituationer ni vet? Jag är ute och går runt i affären och hör plötsligt ett larm, så jag går dit och kollar, "I didn't knew how to flush" hihi, Faster<3


Ny dator!

Igår var det måndag, vi började halv ett, asnice! vi Fick våra nya datorer som är små och vita och vi hade våran första lektion + Nytt tyvärr tillfälligt schema!
Efter skolan kom jag hem och sen åkte vi till Barkarby, köpte ugn/spis bytte en tröja jag köpte till en annan och sen bar det av mot stan, handlade block och sånna saker till skolan. Sen åkte vill till det fotografiska museet, har ni varit där? det var riktigt nice men jag var trött och ville hem! så planerar en till resa dit! efter det var klockan ganska mycket! så vi åkte till en restaurang där vi pt cesarsallad och vid tio var jag i kallhäll! Träffade Marcus, nicklas och martin en snabbis sen gick jag till Leo.
Nu är jag hemma och har städat lite, hehe, asstökigt i mitt rum!
Den här datorn är jätte jobbig att skriva på -.-
Nu ska jag sova, ska upp vid åtta i morgon, Godnatt <3

Touched

Idag vaknade jag och älskling typ vid elva och vid halv ett drog vi till Outlet för Roberta Behövde byta skor! När vi shoppade igår köpte hon fem par! hihi^^ Helgalenfaster<3 och sen åkte vi faktiskt till Komethallen och spelade badminton, jag, Leo, Pappa och Bertie! Pappa är ju självklart bäst och sen är jag och Leo ganska jämnbraiga, Roberta hade inte spelat på 25 år så det var lite tufft! Men kul som fan var det!
Efter att ha krigat som galna övertalade jag pappa att vi skulle åka förbi Max! och det gjorde vi. Roberta har varit i sverige flera gånger men har aldrig ätit på Max! Hon tyckte om det! (y) och hon älskade LyxMilkshaken, Jordgubb! haha, så himla roligt att höra hur gott hon tyckte det var! "This is the most amazing milkshake, oh my gosh!"
Vi kollade på Kill Bill Vol.1 jag är faktiskt riktigt besviken, har inte sett den på väldigt länge och hade för mig att den var hur bra som helst men,, nope!

Imorgon börjar jag halv ett! det betyder att jag ska ta bussen 11.34
Ska få en Dator, ska på museum inne i stan och träffa Marcus på Kvällen!
Nu ska jag typ sova eller något,
Lycka till imorgon leo och jack,
Goodnight <3
Ps. vi spelade lite Mah jong också, gick dock inte bra! Ds.


Portugal.

Portugal var helt underbart, dock så fuckade internet så fort jag försökte lägga upp ett inlägg och sen jag kommit hem har jag bara inte orkat! x)
Portugal var mest sol och bad, prövade på att surfa, det var jättesvårt men kul! om ni får chansen att pröva så tveka inte!
Läste jättemycket bra böcker (fem st) "I skuggan av ett brott", "Sista andetaget", "Ligga som ett o", "Döden genom vatten" och "Låt den rätte komma in"

Kom hem ungefär 0100 den 18 och halv två kom leo hit, vid tio var det första dagen i skolan, och det första som händer är at en kille svimmar och slår i bakhuvudet i glasdörren så den går sönder! Redan efter första dagen var jag pepp på min klass och dagen efter åkte vi på camping på domamrudden och lärde känna de flesta! vi är 27 tjejer och 7 killar! (!) c-c-crazy! men vi hade superkul iaf!

Faster kom till sverige den 19 då jag var på camping så jag träffade henne först igår, åt middag allihopa och leo var med också :) mys!
Ikväll ska vi på en slags festival som heter glosch Block Party där Little Marbles spelar! Wihoo!
Jag har shoppat idag, två jättefina tröjor från lindex, rött läppstift och nagellack! ;) Och nya skor! ni får se sen! ska lägga upp bilder från portugal också!
Ha en trevlig kväll!
Pussar <3

Svar på en komentar och morgonen

Hej, en tjej som heter Andrea i Kallhäll? Ingen aning om vem det är men hon frågade mig om mitt ex Daniel, han är ett år yngre än jag (95 alltså) och vi var tillsammans i ett halv år. Lärde känna honom genom hans storesyster, min dåvarande bästa vän (tog slut pga att jag och Daniel började umgås och senare blev tillsammans) mer än så finns det knappt att berätta, jag och Daniel pratar ibland och ses någon gång ibland. Jag tänker vara relativt öppen i min blogg så om någon har någon fråga så ska jag svara på det så gott jag kan om frågan inte är överdrivet personlig. Jag orkade inte gå upp eftersom jag sov så bra inatt, (bästa sömnen i Portugal so far) men vid tio gick vi och klättrade, haha! Det var jättekul, glömde tyvärr kameran så det blev inga bilder :( sen gick jag mamma och Filippa till gymmet, sprang tre km och sen simmade lite. Nu ska vi åka till stranden xxx juste, om ni har frågor skriv gärna namn och hur gammla ni är ;)

Morgondagensplan!

Imorgon ska jag upp klockan åtta (nio, svensk tid) och gå ut och jogga, ta en dusch och sen vid tio ska vi klättra i en klätterbana sen åker vi till havet och kanske provar på att surfa! Hörs imorgon, pussar

Zmar

Hejsan allihopa! Nu har vi kommit fram till det sista stället vi ska bo på som är ett fem stjärnigt eco resort! Det är jättefint och nytänkande, det är ett ganska stort område ganska nära havet med olika slags hus, pooler,gym, mataffärer, restaurang och en massa olika sportanläggningar; tennis, fotboll, basket m.m vi ska bo här i fem nätter. Pussar, skriver mer senare!

Tavira

Hejsan,just nu sitter jag på ett fik i tavira,Algarve. Det första stället vi bodde på var i albufeira, överdrivet mycket turister så det är mycket härligare här, en jättefin äldre stad som är mycket mysig! Tyvärr kommer jag inte stå ut att vara här med min familj. Vi har solat, badat och varit på festival där vi såg Lykke Li, har sett henne två gånger innan men den här gången fick hon sina fans att dansa som i en trans, helt jävla underbart! Är jättenervös inför att börja gymmnasiet, orkar inte ens tänka på det men kan tyvärr inte låta bli. Kan inte sluta tänka på hur kul ni har det hemma utan mig. Jag skriver mer senare, hälsningar från portugal

Holaaa!!!

Sitter pa ett internet cafe, och kollar pa en festival som vi mojligtvis ska ga pa imorgon! Dar spelar bla Lykke Li!!! (!!)
Vi har det bra har, sol och bad!
Pussar<3

Goodbye Sweden

Så, när allt packat, sagt hejdå till Leo. Nu väntar vi bara på mormor och morfar som ska köra oss till arlanda! Vårat plan gå 1445, hoppas det inte är försenat för det orkar jag inte! När jag och Michelle skulle till London var det ju försenat i mer än 1 Timme!

Vi ska till Algarve i Portugal som ska vara väldigt varmt, mycket sol och bad! ;)
Jag har ingen aning om vart vi ska bo eller någonting, jag orkar inte lägga mig i sånt för det blir jobbigt och så är det ju alltid kul med en överraskning! :D
Jag kommer kanske försöka blogga lite därborta men vi får se, ni har ju märkt att jag inte orkar blogga så mycket, det är pga att jag är för lat och äter FÖR mycket chips! haha (a)
Men nåväl, ni alla får ha det bra! kommer sakna er, kommer ju inte hem förens jag börjar skolan -.- och jag kommer hem på natten samma dag jag ska börja skolan, så gud nåde Norwegian om planet är försenat!


Jaja, pussar <3

JA!

Imorgon åker jag och familjen till Portugal! yeay! ha det bäst här i regninga sverige!
Pussar xxxx
Välkommen hem marie :D <3


RSS 2.0