.


Jimmybabyboy

Vi träffades bara ett fåtal gånger. Men när vi gjorde det märkte jag verkligen vilken skön och underbar människa du var. Café 60 med natha, när vi sprang förbi varandra på Popaganda och några gånger då vi stötte på varandra i Slussen. Vila i frid gubben.

Godmorgon bloggen

Älskling har precis dragit och idag har jag sovmorgon så ligger i sängen och tar det lugnt!
Igår fick jag reda på att pappa fått jobbet på Scandic och att han skulle åka till Malayisa idag! Så efter skolan träffade jag Natha en snabbis och sen hängde jag och pappa, vi åt lunch, kollade på tjänstebilar, blir en passat (volkswagen) års modell 2010, så vi får den i slutet på januari nästa år! och så var vi i kista ooch handlade de första julklapparna! wiho! men men, nu har pappa åkt och jag saknar honom redam :( Och jag vill ju också till m'ysia. hoppas iaf pappa har det bäst där nere och köper en massa saker att ta hem :)
nu ska jag nog fortsätta sova, börjar 11 idag :)


Pussen

ett halvår med världensbästasteleo


Jag älskar dig <3


Luncha med Natha om ett litet tag :D


Åh vad jag älskar <3

Psst.. Lykke spelar i Maj, säg det inte till massa så biljetterna tar slut <3


Hennes nya video till den totalflippadeunderbara låten Get Some!
Pussilo

Awesome!


Fick världensfinaste och godaste kaka av akane! :*

score!

Nästa fredag kommer vara hur chill som helst! börjar elva och slutar kvart över tolv ;) efter skolan ska jag träffa natha och ikväll ska jag och Marie äta middag på tastys sen ska vi förhoppningsvis träffa issa :)
Ny mössa och skidglajs som vi köpte igår, köpte pjäxor också :*

Grattis!

Idag fyller mormor 82 och imorgon fyller morfar år! Grattis <3 Morfar fick en dator så han och jag sitter nu brevid och datanördar lite ^^

Samhällsprov

Plugga plugga plugga

Nörd-Klara

Tja, idag ser jag ut som en nörd.. Lånade Leos SuperMario Tröja, Mina Star Wars hörlurar + Glasögon x)

Idag ska jag nog köpa Vinterskor, Vinterjacka, Strumpbyxor och Vantar. Om pappa orkar, han drack kaffe igår så hade problem med att sova :/

Cya L8r

Universeum

















Göteborg med Leo förra helgen

RSS 2.0