doughnuts

Nu har jag varit med Malin :) mycket trevligt, mycket trevligt! nu ska jag typ packa, fixa grejer och äta middag, sen kommer michelle förmodligen hit :)<3
pussar<3

you got it all wrong!

Gårdagen var trevligt, mycket knatande fram och tillbaka dock :/
när jag kom hem drog mi familia unte mormor och morfar till haga parken, åt glass och promenerade. Sen åt vi lunch på en restaurang i sundby berg, vi åt räkmackor<3  nu drar jag ut, puss hej<3

mario kart love song

du vet at jag gjort dumma saker, men jag tycker verkligen om dig, puss, sweet dreams gingerpie<3

mjaou

Siiter hemma hos leo och har tråkigt, bara så ni vet!
Puss<3

FÄÄRDIG!

Nu är Malaysia klart! ska bara göra en framsida :/
 Malaysia 2008

Morgondagens plan: Börjar 0925 med engelska, 1000 ska klassen se musikalen, sen har vi lunch, 1220 har vi hkk, sen till sollentuna för att hämta kruse och sen ska vi till Leo och laga tacos ;)
Nu blir det Ncis (a)
Godnatt, Sweet dreams <3

jag förlorar dig mer och mer för varje dag som går

Den här dagen sög! jag försov mig och behövde stressa som fan, åkte moppe med pontus så jag hann ändå.
Golfen SÖG hatar det x) (jag var jättedålig) har bara kännt mig död och trött, på svenskan och so så kollade vi bara på film, orkade inte ens det så jag läste min bok. Men på engelskan kämpade jag som en oxe!
Skulle egentligen träffa Malin efter skolan men orkade inte och kunde inte :(
pussar<3


Hyper Crush

Minnen ^^



 Nu är jag tillbaka från Leo, lyssnar på Hyper Crush – Sex And Drugs - Benny Benassi Remix orginalet är bättre men finns tyvärr inte på spotify..
Pajen vart god men inte som vi ville^^ Imorgon har vi typ golf på idrotten? har aldrig gjort det förutom minigolf, ska bli spännande^^
Pussar, Sweet dreams<3

Jordgubbspaj!

Nu drar jag till Leo, vi ska baka jordgubbspaj! ;)
Pussar<3

Mys på balkongen

Sitter på Michelles balkong och dricker te, myspys, börjar halv tio imorgon ;)
Godnatt, pussar och kramar. Sweet dreams <3

Dagens Outfit


Suck..

Mamá väckte mig jättetidigt idag även om jag har hemarbetsdag  och bara behöver plugga i fyra timmar.
Klockan två beger jag mig härifrån till jakobsberg för att träffa Lille Vän, det ska bli jättetrevlligt, har inte träffat honom på ganska länge^^ vi ska kolla igenom Twin Peaks tillsammans, en superbra serie!
Nu ska jag plugga vidare, har just insett att hinduismen inte är min grej :/
Hinduiska hemgiftsmord, när maken inte får den hemgift han önskar (pengar), änkebränning, när den nyblivna änkan bränner sig levande på makens likbål och mord på flickebarn. Huvva!

Juste! jag drömde om att jag var på en båt som var på väg till Malaysia, där träffade jag och några kompisar några fotbollsfantaster och vi hade tävlingom vem som kunde sjunga bäst och högst! Vi tjejer vann med "Vi ska våldta era horor, vi ska knulla era kor, dricka bärs, sätta kuken i en häst, vråla bajen är ju bäst och så runkar vi när bajen tar poäng!"
Pussar<3

In my head

Underbar dag^^
Efter middagen kom marie hit, vi diskuterade balen. Det är jag, Marie och Leo som ska gå som ett par på balen, det blir myspys! ;)<3
Vi försökte fundera ut frisyr, så jag plattade maries hår, det var assnyggt! Mjaou! sen gjorde jag så här! vad tycker ni? ;)

 Snygga skor va? ska ha de på balen ;) ni fårett bättre foto sen^^

Nu ska jag plugga sen sova^^
Pussar <3

Bild

Hej hej, vi har bild lektion och jag behöver göra en teori uppgift för att jag inte har med mina skor som jag tecknar  :/
Efter skolan ska vi dra hem till mig, fika, visa mina balkläder och kolla på filmen Betty Blue. är det någonn som har sett den?? Jag och Leo började kolla men vi var trötta och den var riktigt konstig så vi bytte. Det ska bli intressant iaf! :)
pussar <3

Blue eyes

 Vivaldi pizz från Francos i stäket <3

På tisdag ska jag träffa Lille vän :) wiho! ska blir jättetrevligt!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, pussar! sweet dreams<3

SCORE!

Papá lagade en jätteäcklig soppa till middag och som tur var så tyckte mamá inte om den heller, så det blir pizza! Wiihooo! :D (syster är inte hemma)

Jag har redan spenderat 1797 kronor på balen/skolavslutningen och är inte färdig än!


Veckans Låtar

Xzibit – Choke Me, Spank Me (Pull My Hair) - Explicit Version 
David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)
Sia – Breathe Me

"skaffat mig ett liv"

Anledningen till at jag inte bloggat på två dagar är för att jag har haft fullt upp nästan hela tiden! Ursäkta mig.

Fredagen bestod av mys på kallhälls badet, det var asmånga människor där och jag kände ganska många, det var kul! vårt lilla gäng bestod av Michelle, Marie, Issa, Johanna, Leo, Koffe, Erik, Tommy & Jag :P vi kom hem vid två? och kollade på film på morgonen. Jag åkte hem till mig vid halv tre på lördagen och solade/dushade sen åkte jag och Mamá till Vällingby centrum för att hitta en balklänning till mig! :D AND I FOUND IT! det ända jag berättar omo kläänningen är att den är päronglass färgad och köpt från jc. Vi hittade ett par skor också, jag älskar de så j*vla snygga!
Efter runfturen i vällingby behövde jag stressa som en dåre för jag skulle med 17.54 tåget med Michelle och Issa för att åka till täby och kolla på UEFA Matchen. 17.30 åkte jag och mamma från vällingby! det är sjukt att jag hann!
Men det var trevligt i täby och inter vann ju så jag är stolt och glad! ;) Inter<3
Mamá kom och hämtade mig någon gång under natten så jag fick sova i min egen säng!
Nu i morse läste jag ut Gängkrig 145. Inte så bra som jag trodde men helt okej, lättläst. tog en halv timme att läsa ut boken, haha.
Nu ska jag försöka plugga lite engelska och so! Puss på er<3

stekarn

sol + bad = Klara megabrun


underbar men halv kaotisk dag

Efter en rolig men varm och svettig dag gick Marie, Issa, Johanna (tillbaka från Italien), Michelle och Leo till Kallhällsbadet och njöt av solen och badade. Sen gick vi till Johanna, Badade i hennes pool och bastade! Massa med mys!
Idag har jag fått flera blåmärken och skrapsår än vad jag hade förut och är lite rödare också :P
Läste också klart boken! Very good
Ciao <3
 

Sommarväder

Idag var jag hemma från skolan, orkade inte, kände mig krasslig imorse.
SÅ jag har legat ute och stekt i solen hela dagen ;) jag har dock blivit röd och nu är jag brun/röd ^^ hihi
Jag har bokstavligen slukat Berny Pålssons bok! Den är fatiskt bättre än den första tack vare att här ser du en livsglädje som inte fanns i Vingklippt ängel.

Nu har jag pluggat, jag är fortfarande röd över hela kroppen efter en hel dag i solen.. Jag har tre koppar te framför mig och de sista sidorna kvar att läsa i Känn Pulsen Slå

Imorgon är det friluftsdag! woho! godnatt, Sweet Dreams <3

Youth of the nation

nymålade naglar + svart hår + osminkad


NU ska jag börja plugga^^ hihi (a)

Happysong - MIKA vs. RedOne – Kick Ass (We Are Young) - Radio Edit
Partysong - Andrew W.K. – Party Hard
Sadsong - Ingen Sadsong för den här veckan ;)

HÄR KOMMER JAG HINDUISMEN!!!

^^

Så där ja! Nu har jag hoppat upp ur badet och fått tillbaka min dator!

Gröna Lund igår var sjuktroligt! Vädret var bra, människor var trevliga, dock var alla attraktioner inte lika roliga som förra året.. Ännu ett tecken på att jag åldras i förtid?
Gänget, som bestod av Marie, Issa, Sanna, Cobus, Michelle, Leo och mig var inne vid Gröna Lund runt tjugo/kvart i tolv. Klockan var kvart över ett när vi äntligen fick komma in! (köerna var oändliga redan då!)
Efter det så var det första vi åkte popexpressen som var så förbannat kul förra året men som igår var en fet jävla besvikelse...
Vi åkte nästan allt, förutom Michi som är en liten P*ssy när det gäller sånt^^<3 Hon skulle fått 1000 Kronor av sin mamma om hon åkte frittfall, men det gjorde hon inte! :O
Jaja, Jag och Leo skulle sova hos honom i natt och min mamá ville ha hem oss först så vi drog från Gröna Lund så vi hann med 2243 tåget, Papá hämtade oss på stationen och vi hämtade några grejer hemma hos mig. sen GICK vi ända hemifrån mig till Leo i kungsängen. Jag är sjuk så jag var helt förvirrad och utmattad efter dagen på grönan, så det tog ett jävla tag att komma hem till honom, vi var där typ halv ett?? På evighetsvägen kryllade det av tusenfotingar! :/ superläskigt!
Men men, imorse vid klockan tjugo över tolv gick jag från Leo och kom hem klockan ett.. sen dess har jag ätit och börjat på Berny Pålssons andra bok! Känn Pulsen Slå

nu ska jag läsa lite till och sen plugga lite^^
adios ;)<3

El Gröna lundo ;)

Snart ska jag dra till Gröna Lund med några kompisar för att fira Marie som blir 16 idag! :D Grattis! <3

Gårdagen var väldigttrevlig, och det är sant, Fredrik är en jättebra kock!
Till förrätt åt vi Vitlöksbröd med mozarella på
Till Huvudrätt åt vi Pizza som man fick fixa själv, Emma hade äpple, skinka, lök, Jordgubbar och marshmallows M.M! Galet^^
Och till efterrätt åt vi chokladfondue! Yummie!
Tyvärr insåg jag imorse att jag borde varit hemma igår och tagit det lugnt, jag hostar som en galning! :O men men, I'll Live ;)
JUSTE! jag färgade ju håret...
Fläckigt?-som fan
Svart? - NÄSTAN! :O
Kaos? - CHECK
(ni får se det sen)

 

DragonGate

[07:25:25] datesome2010: European and American women are too arrogant for you? Are you looking for a sweet lady that will be caring and understanding? Then you came to the right place- here you can find a Russian lady that will love you with all her heart. Can't find a queen to rule your heart? How about beautiful Russian ladies that have royal blood and royal look? Here you can find hundreds of portfolios of these fine women of any age for every taste. Please excuse us if you are not interested.

Beautiful Russian ladies - rusbabys.com

(Insåg att det var lite för suddigt för att kunna läsa ordentligt på bilden, eheh)

Nu har jag kommit hem från att ha varit i gävle med min syster och Papá. Det finns ett kinesisk restaurang på vägen som vi alltid undrat vad det är för något så vi bestämmde oss för att utforska det, vi åt buffé.. Herreminge, jag har ätit så mycket idag! och senare ska jag till Fredrik där vi ska käka pizza.. kommer aldrig orka :/ men jag ska dra dit iaf :D

 (Ful Mobilbild och min panna ser hur skrynklig ut som helst, jag gör en grimas..)

Men jag ska färga håret! Min mamma gillar det inte som det är nu och jaa, haha, vi får se hur det blir ;)
puss<3


Kick-Ass


Fick en väninbjudan på skype imorse, HAHA

Jag är lite krasslig idag så ska nog ta det lugnt, kanske åker till gävle mede papá eller till stan för att shoppa..
;)<3

The Shit Is Bananas! B-A-N-A-N-A-S

Är hemma och äter banan, nu ska jag kolla på NCIS<3
adios ;) Sweet Dreams<3


SKANDLA SKANDAL EN BLOGG SKANDAL

Fyfaan va dålig uppdatering :/ shame on me!
Idag har jag träffat Malin :) vi kollade NCIS<3 och sen drog jag, Marie och systeryster in till Stadion och kollade match, där vi träffade tre jättetrevliga pojkar^^ Vi förlorade dock.. (är det någon mer än jag som tror att det är mitt fel?!)
Jaja, nu ska jag ut och träffa några kompisar :)
ses sen (?)

yay! (ett år gammalt inlägg, vad gjorde vi?!

Gårdagen var jävligt skum, mer än så tänker jag inte berätta >.<

Vi har varit och shoppat i Kista, köpt en tröja från Monki, Avslutningsklänning från Sisters och tre böcker :D
Känn Pulsen Slå - Berny Pålsson
Om Det Så Skulle Kosta Mig Livet - Margaretha Sturesson
Gängkrig 145 - Jens Lapidus och Peter Bergting

Underbar dag!

Hej, jag sitter på mattelektion men orkar inte plugga! Har ni märkt hur bra väder det är idag?! Ah! Efter skolan ska jag till tandläkaren, är inte så nervös eftersom jag aldrig har haft ett enda hål i tänderna!;) sen bär det av till kista med leo, jag ska kolla på bal och skolavslutnings klänningar^^ ses sen:)<3

Yummie

Vart Michelle är idag är den stora frågan, jag ringde henne igår, hon svarade inte.. och jag smsade henne i morse men har inte svarat på det :( VART I HELVETE HÅLLER MICHELLE HUS?

Idag på HL-Tiden gjorde jag min redovisning om The Spill Canvas, det gick inte jättebra, blir jätteervös även om jag känner mig helt trygg med min klass.
Efter skolan ska jag till klackenbergs och lämna in ännu ett papper! tror inte att jag kommer att få något jobb i sommar :/

På torsdag ska jag och min syster på match, typ bara vi två om ingen vill hooka ;)
och på lördag blir det grönan :) hoppas vi ses där<3


Day-o

Nu är mitt rum perfekt :) jag har städat och pluggat flitigt! (a)
Sitter och äter, ska kolla en film sen ska jag åka och handla garn, ska sticka en hammarby halsduk x)
pussar<3
(kan inte släppa låten, så jävla bra!)

forever

Gårdagen var jättemysig, jag och Leo gick hem till mig vid tolv och kollade på Beetlejuice :P
Nu har han gått och jag måste plugga, HKK, SO, ENG x2


HAMMARBY!..

.. Förlorade! :O Pinsamt!
Men men, även om vi förlorade så hade vi jäkligt kul! ;) Jag, Issa, Marie, Johanna och Anna stod utan Leo (DissarN) och hade superkul!

Idag har vi bara kollat på en massa filmer, dräggat i Leos vardagsrum, kom hem nu :)
Sen ska vi till Amanda, ha en trevlig kväll ;)<3

planerarN/fixarN

För min del så är fredagar alltid jobbiga under dagen, alltid en massa grejer som ska planeras och skit inför helgen.
Jaja, nu är allting fixat och perfekt, ska ta tåget 17.24 tåget in mot söder och sen blir det middag och match! ;)
Efter det drar vi hem till Leo. Jag, Michelle, Marie, Jack och Issa? kommer att vara där :)

Jag och Michelle failade så hårt idag.. (Varför händer det alltis oss?)

Pussar och kramar<3
ha en trevlig kväll ;)


beetlejuice


Day-o <3

Sovgott, sweet dreams<3

AAAAHHH, SHOOT ME!

Sitter här har pluggat i en all evighet och har tyvärr inget val än att fortsätta :/
Saker som måste göras:

  • Uppsatsen om sushi
  • Uppsatsen om hinduismen
  • Uppsatsen om Malaysia
  • Frågorna om filmen Schindler’s list
  • Skriva ett CV

Imorgon är det match! Woho! sen ska jag och några till sova hemma hos Leo :)
Wish me luck, nu ska jag plugga som bara den!
pussi puss<3
 Max har ritat av mig :P Längesedan))


^^

Hej! Jag sitter i skolan och blir störd av Tommi...
På idrotten gick vi stavgång, det var jättehärligt. Jag och Michelle gick efter och pratade om allt och vädret var underbart.
Nu ska jag äta upp Tommi
adjöken ;)

Little Marbles

(Hammarby vann!) Nu sitter jag glad i min säng och lyssnar på hur underbar musik som helst!!! Little Marbles gör sjukligt gullig och lycklig musik som jag älskar!
Jag har sett de två gånger live och pratat den ena tjejen! De har så skön stil x)<3
Little Marbles – Rosa
Little Marbles – I köket

Imorgon ska jag vara med Marie efter skolan! Yay! Längtar. Nu ska jag se filmen Gomorra med syster^^ eheh ;)


VAD SKA JAG HA PÅ MIG PÅ SPEX?!

Okej, så här ligger det till, vi ha spexfoto imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Just nu skulle jag helst vilja gräva ner mig i ett hål för att jag känner mig så dräggig! Efter skolan cyklade jag och Leo ända hem till honom i Kungsängen jag sa tydligen att jag inte ville ta tåg? men insåg senare att det var dumt att inte göra det.. Efter att ha kollat lite på tv och ätit så cyklade jag hem igen^^ Han ska på match ikväll, jag vill följa med :( Assyriska Föreningen - Hammarby
Men men, det blir hemma match för min del på fredag! med Marie, Issa, Johanna & Leo Hammarby - IK Brage

Nu ska jag göra en proteindrink och läsa lite, har börjat på en ny bok "Gomorra", skriven av Roberto Saviano. Boken handlar om den napolitanska maffian, riktigt intressant!
(jag älskar böcker om maffia, det är så jävla spännande! "Svensk maffia" är också en super bra bok som jag läste förra året!) Books are my drug ;)<3

"hoppas hammarby vinner"
adjöken<3


Hejsan Hoppsan

Michelle var fett borta på HL-Tiden i morse, garvade åt allt x) efter det hade vi idrott, brännboll, killarna mot tjejerna... Killarna vann med 95-68.^^.

Det var lite nervöst att komma tillbaka till skolan igen, men det gick bra! Jonis hade blivit påkörd av en moppe så han gick på kryckor :/
Valborg asså! Alla dricker och blir påkörda.. Don't Drink And Drive!
Efter skolan var Jag och Michelle med Amanda, vi hade trevligt och kollade på TV.
Under dagen hade vi bestämt att ta middag på donken, så vid 1750 drog vi dit och åt. Första gången jag åt McChicken! :O
Sen drog vi till fotbolls plan för att ta det lugnt och spela lite fotboll, HA-HA!
Vi hade jätte kul, Leo, Tommi, Amanda, Marcus, Marie & Michelle. Sen kom Tjorka, Allan, Kim och oscar, snackade lte med de, jättetrevligt att träffa Oscar! Han gick i vår klass i sjuan sen behövde han byta klass för att det blev för stökigt.. what a shame!

Nu är jag iaf hemma, sitter och äter nötter, ska kanske kolla på en film?
Har inga planer på att göra något imorgon, eller, bestämma vad jag ska ha på spex fotot som vi har på onsdag :D

Ha en fortsatt trevlig kväll, sm3ll u l8er ;)

Don't let your enemies become Friends

Wooah! Det är söndag kom jag på nu^^

Partylåten för veckan är utan tvekan The Night Of The Hunter - 30 Seconds To Mars (Flood Remix)
Sadsong My Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus
Happysong - Don't Let Your Enemies Become Friends

Jag och syster gick och mötte Leo, vi bytte kläder i ett försök för att få Leo förvirrad, det gick bra på håll men vi kunde inte hålla oss för skratt^^
Filippa gick vidare och jag och Leo utforskade andra sidan vattnet :P ingen av oss hade varit där men tyvärr var det inget Smultronställe. Vi gick hem till mig och kollade på Pojken I Den Randiga Pyjamasen, en bra men brutalt sorglig film!
Min syster har namnsdag idag så GRATTIS SWEETIE! jag fick 500 kronor av morfar för att Filippa hade namnsdag, haha, nu kan jag betala av min skuld till Marie, Köpte en übersnygg tröja ;)

Nu ska hon bada, pussar på er! (imorgon ska jag spela trummor med Tommi, önska mig lycka till)
<3

Gutenmorgen

Hola! Nu har jag suttit och funderat på vad jag ska söka in till (gymnasium), jag har verkligen ingen aning om vad jag vill. Igår spelade vi fotboll och tog det lugnt, Jag, Marie, Sanna, Leo, Max, Tommi, Ösmo, Cobus, Sanna och Johanna, det var jättemysigt! :)
Polisen kom och frågade vad vi gjorde så vi stod och pratade med de ett tag, mycket trevligt^^ Det visade sig att de kände Marcus pappa som också är polis :P
Nu ska jag dusch, fixa mig i ordning, fortsätta med sökandet efter gymnasium (ja, jag är sent ute) sen kanske jag ska träffa Leo.
Ni får ha det så bra! pussar och kramar<3


Fullt upp!

Halojj :)
Fyfan va roligt det var hemma hos Leo igår! Vi skulle ju egentligen överraska honom men det failade, planen var att jag Marie, Michelle, Tommi och Max skulle gå dit och sen försöka dra ut Leo ur huset så de andra kunde gå in, men ja.. han upptäckte Matilda Och Lollo^^
Superkul! Leo pratade i sömnen om kungen och hyschade ^^ Leo var ganska borta! ;)
Jaja, idag så åkte vi (Jag, Leo och Johanna) in till stan och Leo sötisen hjälpte mig att betala biljetten, tack<3
Vi var superbusiga! platserna på norra var slut så vi köpte till östra men vandrade in på norra ändå! ^^
Haha, det var helt underbart! dock förlorade vi mot Prking (norrköping). Och sverige förlorade ju mot ryssland så, lite fail men men! jag träffade Matilda T (som jag sommarjobbade med förra året) det var jättetrevligt! hihi<3
Nu ska jag städa mitt rum och sen är det fotboll som gäller! ;)
PS. Mina föräldrar har fått för sig att skicka över mig till spanien på språkresa i sommar! HJÄÄLPPP! (ayuda!)


RSS 2.0