Goodnight<3

Nu ligger jag i min säng redo för natten, kollar lite på "Min Granne Totoro"<3 och läser "mina älskades huvuden" av Ingrid Noll.
Imorgon är det torsag (y)

pussar och kramar<3 Michelle<3

Åh! (vill ha! soooo badly!)

http://www.lipsy.co.uk


Beautiful Day

Hola!

Har just kommit hem från stan, jag skulle på en "jobbintervju" och michelle hookade :)
Sen gick vi till Donken och åt pommes, eheh. Sen bestämde vi oss för att gå på jakt efter balklänningar, hittade inte någon som VERKLIGEN känndes rätt, men jag hittade en klänning på SHOCK som var riktigt nice även om den inte är en bal klänning. Men med ett par svarta siden handskar så kanske? eller?

Jaja, vi gick iaf runt en massa, sen så ville Michelle bjuda mig på fika och en sån snygging säger man väl inte nej till!? Vi vandrade till Café 60 och satt där i drygt en timme.
Michi på café 60

Nu är vi hemma hos mig och ska ta ett bad och försöka plugga lite^^ ;)
Puss<3

"Vild Natt"

Haha, den lugnaste kvällen på länge, men det var mysigt, Leo och Michelle kom till mig runt kvart i tio, vi kollade lite på Tintin, sen blev det Totoro samtidigt som michelle försökte avsluta sitt skolprojekt.
Sen gick vi och la oss, lyssnade på min sov spellista och sedan på bolibompa?? mcihelle... ;)
Ingen aning när vi somnade men Michelle pratade i sömnen, alltid lika roande :*

Nu ska vi skynda oss och äta frukost, sen ska vi cykla till skolan :D Yeeeeaaah! har längtat efter att göra det hur länge som helst!
Efter skolan ska jag och Elise gymma på Friskis & Svettis

Puss<3

Bloggpartner

Annonser från BloggPartner

Flitiga klara (försenade klara)

Oj oj oj! imorse blev det bråttom! vaknade 0748 och min buss går 0804!
som tur var hann jag, bussen var till och med försenad så jag och michelle kom försent, SL! (!!!)

Hela dagen idag har jag kännt mig duktig och fokuserad på skolan, efter skolan ooch fram tills halv sju har jag suttit och pluggat! Yeah!
Idag sover förhoppningsvis Michelle, Max och Leo över, nu är det middag, uppdaterar senare, puss! morr

Singel

Och så blev man singel...
Jag och Daniel som har varit tillsammans i snart 7 månader gjorde precis slut..
Jag kände att det var bäst för mig.. jag saknar singel livet och hela vår relation har börjat kännas som en vane grej...
Är ledsen men det här är vad jag vill!

THE BITCH IS BACK IN TOWN

(dålig uppdatering)

Godkväll ^^

Usch vilken dålig uppdatering har nämligen varit hemma hos leo hela eftermiddagen och kollat på film, Laputa och Braindead(?). Braindead SÖG var askonstig och gammal (1992) bara en massa blod och fula zombies! Men Leo tyckte den var bra 4/5 stärnor.
Laputa är en jäkligt bra film som vi har sett förut, som handlar om en stad i himlen.

I skolan har vi knappt gjort någonting, vi började med Handledar tid som oftast bara innehåller prat om helgen som varit, därefter hade vi BODYPUMP på idrotten! Otroligt jobbigt! sen hade vi matte, kunde dock inte jobba så bra pga att jag hade "mensvärk" i huvudet. sista lektionen var bild, alltid lika avkopplande och trevligt.

Usch, fy fan, igår kväll insåg jag att jag inte kommer kunna åka till festen på lördag.. ska ju fan till KROATIEN har redan varit där en gång och det var jättehärligt! Varmt, sol och bad! få se hur det blir nu på vårkanten^^

Puss<3

Aaah, så där ja!

Efter Friskis & Svettis med Elise och Klara åt vi middag med mormor och morfar.
Har inte pluggat något som var planerat men har iaf lärt mig något nytt, det finns ett virusprogram som kan ta bort ALLT och det hittar du på javasoft.nu under namnet Ad Aware, superbra + att det är gratis ;)
Juste har töjt mitt vänstra öra till 8mm nu :D

I morgon ska jag och Leo hitta på något, vad det blir får vi se imorgon.
Outfit 4 2morrow blir, svart spetstights med midjeshorts över och en vit spets magtröja och ofc hårklämmor i form av rosor.


Wonderwall

Oj! Mer än halva dagen har gått och vad har jag gjort? Sitter fortfarande i sovkläderna!

Jag har försökt lära mig att spela Oasis – Wonderwall med hjälp av detta klipphttp://www.youtube.com/watch?v=aoRJ3oj778I&feature=relatedpå min systers fina gitarr. Det gick måtligt bra(ont i fingrarna!!!!!), spelade kanske i en timme, sen kom hon upp och berättade att jag spelade på fel sida om capot.. suck. Ska spela och sjunga den för min musik lärare så han kan ge mig mvg! ;) Alternativen var den och Until We Bleed - Lykke Li grejen med Lykke Li´s låt är att jag absolut inte kan hitta noterna någonstans, så om jag ändrar mig så måste jag försöka komma på hur den går själv.
Har faktiskt försökt lite med min extra uppsats om Kina innan och under andra världskriget men det var komplicerat och jag vet inte hur jag ska formulera allt på ett MVG-sätt.
Jag har fixat min lillasysters hår :) lockade det och satte upp det med svartarosor, mycket stiligt :)
Plus att jag har målat naglarna! x) undra hur långt det kommer sitta kvar... är nämligen mästaren på att pilla bort det!

Nu är det dags att göra sig i ordning, äta lunch och sen bär det av till Friskis Och Svettis, ska köra det omtalade Danspasset ;)
Puss<3

(är på bättre humör nu)


Lååång natt!

Godmorgon! ^^ usch vilken lång natt det var! när klockan var fyra kom jag på att det var sommar tid så helt plötsligt stod det 05.00 på mobilen!
Fixade och donade med bloggen och blev väldigt nöjd! :)
Somnade vid halv sex och halv sju är det någon jävlabrud som busringer! kom igen... har man ett liv eller vad?
Jag tycker det är så himla barnsligt att göra sånt. Så gjorde man liksom i vadå? Femman??
Kanske dags att byta nummer, IGEN. Har behövt göra det kanske tre gånger om, just för att det är för många som har mitt nummer och busringer! -.-
Människor..

Är det bara jag som suktar efter sommar eller vad?

Ja ja, nu är det dags att stiga upp och göra lite söndagsnytta! Ska plugga och sedan gå på Friskis Och Svettis med Elise! Ska försöka mig på att dra med Michelle också :D


Godkväll (natt)

Hejsan, nu är jag hemma och lyssnar påKleerup – Until We Bleed (Feat. Lykke Li). Har varit hema hos Leo, vi (Max, Michelle, Helen, Jill, Emelie, Kenny, Marie och Leo såklart) har suttit och spelat ett brädspel i ungefär fyra timmar. Verkligen superkul! Har inte skrattat så mycket på länge!
Egentligen hade jag och Michelle planerat att gå på fest men det visade sig att det är nästa lördag. Men men, nu har man något att se fram till tills nästa helg! :D
Utöver det har jag pluggat so, andra världskriget (vi har prov på torsdag)
Jag har i alla fall haft en underbar dag!

Godnatt <3

RSS 2.0