31 Augusti 11'

Whats up?
Igår kväll kollade jag och Leo på spy kids 3, taggar inför den 4de som kommer snart (Jessica Alba är med, Dräggel)
Sen tog vi en trip till Brunna med padre och storhandlade ;D Maaaaaat! Leo gick inte till skolan idag utan fick skjuts hem, han har typ bihåleinflamation :/ tror jag, hehe. Vi får ett nytt schema som börjar på tisdag, YEAH!

(myangybabyface)

JAja, ikväll ska jag laga middag ;)
Adios
XX

30 Augusti 11'

Guten tag!
Idag var jag i skolan i drygt en timme tidigare för att det stod på schemat (som ni ser längre ner) att jag skulle ha tyska 0820. Så var det ju så klart inte, utan klockan 0940. Så det kändes waste men det betyder ju att man slipper en av håltimmarna på tisdagar ;)
För övrigt var tyska lektionen awesome läraren var super o snackade med ett par mkt trevliga pojkar, Lukas och Fredrik som går i NV11
Vi hade Internationella relationer och sen dess har jag ätit, gjort klart matte läxan o hunnit chilla. 1415 börjar Historia lektionen ^^

NOG OM SKOLA!
Ikväll ska jag bjuda Leo på middag och sen ska vi dra till Jakob Hellman som spelar på Gröna Lund ;D

Tschüss
XX


så här härligt ser mitt schema ut just nu


Zumba

I torsdag testade jag på att gå på ett zumba pass. Jag måste erkänna att det var jäkligt kul och ledaren var en jättehärlig amerikan som gjorde allt kul o bra. Däremot är det inte min träningsgrej, går hellre på boxning eller något annat där det verkligen känns och märks att man tränar. Så Zumba är inte riktigt min grej, tyvärr.
Hm, apropå rutiner så kommer jag och min syster börja gå på box på tisdagar, core på torsdagar och sen simning två gånger i veckan och försöka klämma in squash med leo eller mamma typ ^^
Jag är TAGGAD!

Slipper sluta fem idag eftersom vi har en så sjukt chill och bra lärare!

Ciao
XX

Wasabi folks!

Ja, eftersom skolan nu har startat på riktigt betyder det att mina rutiner ska komma tillbaka = jag kan börja blogga igen. Har haft så fullt upp med att göra mest ingenting. But im back on track!
Jag måste poängtera att tvåan har haft en jäkligt crapy start. Som förra året är schemat inte klart, school soft är inte aktivit, våra nya lokaler är inte färdiga. Förstår inte var de har gjort i sommar. Plus att vi har en ny rektor, IGEN, och vi fick inte veta något förens första dagen. Jag är skit arg, sur och sjuk. Orkar INTE en sån här skitstart igen!

Men jaja, orka vara bitter!

Hörs sen. När jag har något roligt att skriva. förhoppningsvis kommer jag på något under min 2 h och 40 minuters håltimme! TJOHOOOO!!!! (slutar dessutom klockann fem idag)
Over and out
XX

Augusti - 2009


Underbara dagar med Kallhällcrew

Jag o Becka va på Gröna Lund

Såg Lady Gaga

GAGA

Såg Hypercrush också, träffade de senare

Var på semester i Tunisien

Var i Öknen för första gången

Lärde känna Olga och simon :)

Stagedive day out!

Träffade härliga pojkar!

Och en gamal kompis från KSSS
Var på popaganda men har inga bilder...

Bästa sommarlovet?

xx


RSS 2.0