-

- Nu blir det av till Leo snart :)
<3

åh, fy farao

Ni anar inte vilken underbar dag jag har haft! hoppas ni också haft det^^
Marie åt middag hos oss, sen gick vi ut i ösregnet och drog till fotbollsplan! en massa skratt, fotboll, musik och kärlek!
när jag kom hem bråkades det tyvärr hemma och jag råkade slå till mitt sår på fingret och nu blöder det som fan.
Jaja, blodutgutelse har ju aldrig skadat x)
Jag är superpepp inför imorgon! AARGH! ;D
godnattters, sweet dreams<3
(jag var en hjälte på fotbollsplan) höhö ;)

Jag har en dejt till balen! ;)

Yes! Marie svarade jag^^ hon och jag går på balen tillsammans^^

Just nu sitter jag och har so i datasalen, jag ska skriva en uppsatts om hinduismen, men dör av hunger och lyssnar på The Spill Canvas!

Ses senare ;)

INTER! WOOP WOOP

Inter vann mot Barcelona! I FEEL GOOD!
Jag och Papá kollade^^ myspys, fick dock panik på slutet, det stod 1-3 i agr och barca hade redan gjort ett mål, och sen gjorde de ett till, men som tur var så var målet ogiltligt! Puuuhw.
Nu ska jag läsa, och fixa inför imorgon, goodnight, sweet dreams

främling

Idag är dagen då jag verkligen kunde prata med min papá som en vän. Vi åt på House We och hade jättetrevligt tillsammans. Han kanske inte är så dum ändå?
Vi pratade om skolan, mina kompisar, gamla konstiga pojkvänner osv.
Jag har annars bara kännt som om papá är en främling som bor i mitt hus bara, brukade nästan aldrig prata med honom, vi brukade bråka. Men han är gladare nu och jag kämpar med att få lära känna honom, försöka fatta hur mamma kunde bli kär i honom.

Idag har jag mest legat och läst och druckigt flera liter te för att lindra smärtan i halsen. men sen ringde mamá och då började jag plugga^^ så nu har jag gjort lite nytta idag också, ska städa mitt rum nu ^^ jag känner mig som en liten hemmafru, tyvärr så gillar jag det! iaf då och då.
Jag håller på att skriva ett brev till Jennifer, som har varit min bästa vän sen jag gick i trean? vi har förlorat kontakten men båda kämpar för en reunion!
Pussar och kramar<3
 Min söta Farmor<3(2008)

Berättelsen Om Pi

Usch, när jag vaknade i morse hade jag superont i halsen så jag är hemma idag :( Jag gick upp vid tolv, igår började jag läsa Berättelsen Om Pi som är en superbra bok som jag tidigare hört på ljudbok! Det är Jason Mraz Favorit bok ;)

Jag och min lilla papà som är ledig idag, han har sagt upp sig på sitt jobb och slutar på fredag :) det var länge sedan jag såg honom så här glad,  ska äta lunch på House We i kallhäll, Mums! tyvärr är jag inte så hungrig :/

puss och hej, ät leverpastej<3

argh

Biljetterna tills på lördag då Hammarby och Norrköping ska spela är slut -.- iaf där klacken står, om man inte står där är det ju ingen idé... hoppas hoppas att vi får tag på biljetter iaf!
Jag behöver pengar och det är nu!
nu ska drömma om pengar som växer på träd och alice i underlandet ^^
goodnight, sweet dreams, vi har btw sovmorgon imorgon ;)<3


mjaou

Åh fy farao! äntligen hemma och mätt på hemmalagade hamburgare! Skulle till Jakobsbergssjukhus idag/kväll för att ta Gardasil sprutan. Jag, Filippa och Papá väntade på Mamá i entrén och när hon tillslut kom berättade hon att vi skulle ta TVÅ sprutor, Gardasil (mot livmodershalscancer) och Twinrix (hepatit A eller B?). Om du inte redan visste det så får jag panik av sprutor. Jag var nära på att kuta därifrån! Och för at göra saken lite värre behövde jag ta en dos av twinrix som är för vuxna eftersom jag fyllt 16. uäh, men jag klarade det även om några tårar föll. Jag har ingen känsel i armarna men om jag kommer åt något gör det ont som fan, jag är yr, illamående, trött, har huvudvärk och börjar bli lite förkyld känns det som! NEJ! jag får INTE vara sjuk i helgen! På fredag ska jag hem till Leo och på lördag ska vi på fotbollsmatch! (Matilda T ska också dit!!! YEAAAH<3) jag är aldrig sjuk och det får absolut inte hända pga av några f*ttsprutor!
Idag läste jag klart Vingklippt Ängel, boken är helt underbar och jag beundrar Berny för hur stark och modig hon är! Jag måste läsa hennes andra bok Känn Pulsen Slå!
Efter sprutorna gick jag till H&M och där köpte jag denhär kjolen :) Ignorera min mage (Och mina missbildade ben?)^^ har precis ätit två hamburgare! OKEJ?!

Nu ska jag plugga, läsa och bada :) Imorgon ska jag och Elise in till stan för att kolla balklänningar, tyvärr har hon dissat mig och jag har ingen att gå med :/ jag får väl gå själv ;)
pussar<3



åhåjj matroser!

sitter i skolan och läser,vi (jag) har bara läst min bok idag och spelat fotboll ;)
vi körde volley och jag behövde inte bli arschlad;) Och jag träffade jens påröven ^^ YEAH!;)
(8)OH, HAPPY DAY (8)
vi hörs senare, är jättesugen på helg!
pussar

krigarN

Uääh, jkag är helt död. Jag gick ner för att hämta fil och musli, orkade nästan inte det, jag är helt slut!
godnatt på mina änglar
sweet dreams

it's a beautiful day

Tjenare torskar, Om ni inte var i min klass idag så har ni verkligen missta något! Jag älskar klassen så mycket, arrgh, kommer avlida när vi slutar nian.
Idag har vi gjort en massa saker, njutigt av solen, gymmat, träffat pierre. Ska åka och handla mat med pappa, sen ska jag träffa Leo och Max :D


<3

Marie, hoppas du läser detta, vill inte att du ska vara arg,
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Pusspådej, hoppas vi ses i skolan snart<3 (vi är övertrötta i åre i maries stuga, förra påsklovet, vi har kuddar under tröjorna ;))
sweet dreams<3

Night of the hunter

Happy Song - Gentleman, Man a rise live
Party Song - Follow Me Down, 3oh!3
Sad Song - All Hail the heartbreaker, The Spill Canvas

Pussar


All the crazy shit i did last night

maha, fan va roligt det var igår, blev dock väldigt våldsamm, och tyvärr blev det Leo som fick vara min ounchbag :/  fläskläpp, bitmärken, blåmärken, jag vet inte vad! men det var iaf en jätterolig dag igår!
Jag och axel såg inte Flickan från ovan utan det blev farsan ist ^^
och vi åt sushi, det ar jättegott! Michelle tyckte om det också^^ efter att vi ätit och chillat ett tag drog vi till Jack, sen gick vi ut igen, kom hem typ halv ett :)
jaja, nu ska jag fortsätta läsa, Vingklippt Ängel verkligen en asbra bok! sen ska jag och Elise till Friskis, adjöken ;)

hmmm

är med michelle, flickvän, och leo, haha ;) ses sen

nehy

så, nu är är jag (mår bra?) hemmma, Leo och michelle är här, jag misshandlar leo :) men nu ska vi sova, pussar och kramar, se u 2morrow*( leo)

Godmorgon ^^

Hejsan, nu om ett litet tag ska jag åka in till stan för att möta Axel, vi ska kolla på Flickan Från Ovan jag hoppas att den inte är panikig :/
sen ska jag möta Michelle & Leo ett tag och sen klockan 1800 ska jag laga Sushi till Papá, Mig och Michelle ;) sen kommer Leo och då ska vi kolla på Lost och ha lite tremannaparty :)

Det var jätteroligt men jävligt skumt igår, haha!
Just so u know ;)
hörs senare nu måste jag gå, pussar 

ÅT HELVETE MED HIMLEN

Nu ska jag till Michelle <3
sen ska jag träffa grabbarna grus och *** ;)
hörs senare ;)
haha!

~123

Igår runt elva kom jag hem till Leo, vi kollade på film och så sov jag där. om ett tag när hkk är slut ska jag och Elise Gymma, och sen ikväll ska jag träffa Pierre,freddan och co ;) här ska det busas!
Pussar och kramar

Hola!

Idag har det varit en händelse rik dag!
Det började med Matte nationella C delen, det gick helt okej faktiskt. efter det gick vi hem till Tommi för att kolla på Amelie från Montmarte, har ni sett den filmen? helt underbar! älskar den!
Sen i skolan har jag blivit buren upp och ner av Max, Leo och tommi, med deras hjälp gjorde jag "Masken" och kom upp på skåpen^^
Efter skolan gick jag och Leo hem till mig :) vi har kollat på två filmer!
The Graduate och Presious, Båda två är rikigt bra filmer! har ni sett dem??
Precious var dock väldigt obehaglig ibland!
Men nu har iaf Leo gått och jag ska ta ett bad! vi börjar halv tio imorgon ^^ ;)

Pussar <3

ahhh

Sådär ja! då var det gjort! ÄNTLIGEN! har fan hållt på med den där i en evighet! (so grejan)
Och jag har läst klart min bok lånade den igår:) stolt!
Jaja, jag och pappa åt på McDonalds också, hihi!
Nu ska jag dricka en kopp te och så kommer jag säkert somna om ett tag :)
så, sweet dreams <3

ARhhfhshfps

FLIGHT OF THE CONCHORDS KOMMER TILL SVERIGE! CIRKUS! MEN DET ÄR SLUTSÅLLTT!!!! AAAAH SHOOOT ME!

?

Hm, jag har börjat fundera på om jag kanske har någon brist, att det är därför jag är så seg och trött hela tiden. Ska nog be mamá att hon får boka tid hos en doktor! fast då kommer hon bli påminnd om min Gardasil spruta :/ Jag vill verkligen inte ta den! det gör så fruktansvärt ont! kan inte sträcka ut armen, får värsta bulan och så ka an  typ inte sova på den armen på två dagar om man tar den :/
det är jag INTE sugen på!
Fick reda på att det inte gick så super på matte nationella som jag hade hoppats på, men är iaf godkänd. Aouch. Och imorgono har vi c-delen som verkar elt sjukt svår! :C plus att vi kanske har engelska muntliga också :P jaja, vi får se hur det går!
hoppas iaf att någon vill gymma med mig imorgon! ;)

l8er dudes
;)

Kiss me through the phone

yo mother f'ers ;)
Segaste dagen ever? börjar halv tio, läser/chillar i två timmar, äter lunch, spelar lite fotboll, ritar på leos mage/chillar i typ två timmar och sen livskunskap.. (y)
Det blev tyvärr ingen sush igår och inget gymmande heller. jag och Max skulle gymma efter skolan men det öppnade inte förens fyra så vi gick hem:P
nu ska jag läsa färdigt min bok, dricka te, plugga och sen åka till bauhaus och köpa garn :d ska sticka en halsduk ;)

Xoxo

för nått så mycket bättre, du får hela jävla ja

Hola! denna dag har bestått av MAT, Boken (DEN FEMTE SYSTERN) OCH fooootbolll! ;D
Inter - Barcelona 3-1
Hammarby - GIF Sundsvall 2-1
 
(
jag dansar med en flicka,
hon dansar mig galen,
sen danssar hon med rikhard på trottoaren
)
Det går bra nu ;)
men jag ska sova nu så c u 2morrow m8s ;)
sweet dreams


åhå jaja

Oj vad dagen har gått fort fast ändå segt... Michelle var sjuk idag :( Jag har haft jätteont i magen hela dagen och det är absolut inte bättre nu. Om ett tag ska jag till Mikael Elias Teoretiska gymnasium i sollentuna för att testa hur det är^^
Sen ska vi laga sushi ;D pappa och jag, behöver öva inför HKK^^
Jaja, jag är überbesviken på mg själv för att jag inte köpte biljetter till Matchen ikväll :/ det är fan premier på söder stadion i år. Allt är utsållt... aouch. VILL SÅ GÄRNA GÅ!
Men iaf LYCKA TILL I KVÄLL HAMMARBY! <3

hörs senare ;)


Hey, soul sister

Dagens outfit
 sayonara

I know, you know, they know

okej, om jag ska vara helt ärliga med er (försöker) så måste jag berätta att jag inte mår så vidare bra. jag känner mig mentalt trött och helt slut. Jag orkar och vill inte längre.. plus att jag blir så besviken på människor som ändå har varit mina vänner. Okej, jag kämpar som fan för att inte ta åt mig men det är jävligt svårt ska ni veta!
Utöver det här så är jag jävligtförbannad på ett par människor! HERREGUD! Ni är dumma i huvudet!

Leo har snaggat sig och jag har träffat daniel.
sovgott, sweet dreams

:)

Jag sov jättedåligt inatt, hade ont i huvudet och nacken (dåligsäng) och näör jag väl somnade drömmde jag en jätteotäck dröm. Jag blev mördad och förföljd av en skugga... Vet någon nån sida där man kan kolla vad drömmar betyder?
Jag cyklade till skolan med Leo, Michelle fick skjuts ;)
Vi hade ingen hl-tid så jag var med och spelade volley! Klara hjärtar fotboll nuförtiden?!
Yeah ;)
Vädret är underbart och efter idrotten drog halva klassen till donken och åt lunch.
SOLEN SKINER! :D
Matten var seg, Bilden var kul och spanskan lika tråkigt som vanligt.
Sen åkte vi hem till mig, THHHAAA gang ;) (Klara, Leo, Michelle och Max) Vi har hoppat stuttsmatta och ätit glass och chillat i solen! Nu ska jag plugga och när Michi kommer tillbaka ska vi spana efter vad vi ska göra i London, JAG ska börja spara pengar NU!

Ha en fortsatt underbar dag! njut av solen!
pussar och kramar<3

sweet dreams are made of this

Träningen var underbar och nu känner jag mig fett nyttig ;) efter middagen pluggade jag lite och sen mötte jag daniel, mitt ex, det var väldigt trevligt att träffa honom :D sen drog jag till Leo där vi halvt kollade på film och spelade Kampen mellan man och kvinna, Haha. Tommi, Michi och Marcus var där^^
Jag ska på "dejt?!" med min äldsta kompis Axel, Bio, sedan äta något? hihi ;)
nu ska jag göra i ordning inför imorgon och prata med michelle! Min faster säger att vi får komma när vi vill!!! GAAH vad jag längtar! ;)

Pussar och kramar, Sweet Dreams<3

Peace & Love VS Emmaboda VS Storsjöyran


(Paint, YEAH)

Jag och Michelle ska på festival i sommar, men kan inte bestämma oss för vilken.
Vi har varit på Peace & Love två år i rad så vi kan det där stället nu, plus att vi kommer att få bo hos några kompisar.
Emmaboda ingår det camping i biljettpriset
Storsjöyran, Antingen mina släktingar elle camping.

Till Peace & Love kommer supermånga artister men jag känner bara till och tycker att ca 11st är bra, och av de 11 har jag sett 5. sen är det säkert massor med fler artister som är bra, men de har jag ingen erfarenhet av tidigare.. Det kostar 1495 om vi får bo hos mina kompisar, eller 1645 om vi inte får. Detta är exclusive transport dit. (6 dagar)

Emmaboda! Arrgh, Kapten röd och grejer! dit kommer också väldigt många (46) varav 7 jag har hört/tycker om, av de så har jag redan sett 2. 945 kronor, exclusive transport. (3 dagar)

Storsjöyran, 43 artister, av de tycker jag att jag vill se 9 st, jag har redan sett 5 av de.
Det kostar 1145 med camping eller 995 utan camping. varar också i tre dagar. exclusive tåg biljett.
Storsjöyran är samtidigt som Emmaboda.

Det man måste tänka på är att jag och michelle ska till London i sommar också, men vi båda ska för hoppningsvis jobba också!
Förra året hann jag med tre festivaler! Peace & Love med matilda och Michelle, Stagedive day out med en massa människor och Popaganda med Settan och Fredrik!

VILKEN SKA JAG OCH MICHELLE GÅ PÅ?!
Om man räknar procentuellt, så vore det bäst att gå på Emmaboda just för att det kommer många bra band som jag inte sett!

häärligt

igår städade jsg mitt rum och toaleten jättenogrant, hoppas på att jag inte lyckas stöka ner direkt. jag är väldigt bra på sådant!
Igår kväll kom iaf familjen Feichter hit och åt middag och vi hade jättetrevligt, jagch axel spelade en massa Call of duty. Very nice! De åkte vid typ halv tolv, mamma ska jobba idag och jag typ halvsov :/ blev ju så sent igår, hehe^^
Idag blir det ju Veckans låtar ;)

Veckans Partylåt! ;) plus att han är ju hur snygg som helst?!


Happylåten, tack spotify reklam! Gammla gubbar?! wtf... men det känns ändå som om det här kommer var min sommar låt ^^ 

På den här låten MÅSTE ni verkligen lyssna ORDENTLIGT på texten, det är då den är som bäst, jag lyssnade på The Spill Canvas i 7:an tack vare Felicia, De är emo, okej, men de är så jävla bra :'D tack Felicia!
Har inte orgnial videon för att ni ska kunna se lyricsen ;)
Idag ska jag plugga, sen ska jag och pontus gymma klockan 1545 och sen klockan 1630 så blir det Danspass med Elise och Klara :D <3
Have a good day m8s

Igår<3

(bästa) Bilden från igår, haha mina sötisar, detta måste vi göra om, pussar och kramar <3
Michelle, Emma och Teresa<3 en massa kärlek till er


Morr.

Nu har livet verkligen bevisat att uppfattningen om en människa kan ändras på några sekunder! Usch... Jag är så förbannad just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Du kunde ha svarat? Och sagt det du tyckte om mig (oss?). Liksom, hur kul är det att höra att man inte är välkommen när man redan är framme? hur kul är det att bli ignorerad fast man bestämmt att hitta på något? Hur trevliga var människorna där från en skala 1-10.
Jag säger bara så här jonis, FAN va fittigt.
Varför bjöd du med oss från första början? och sen helt plötsligt, bara ignorerar som fan. Huvva ligen!
Nu ska jag och Michelle kolla på Lost.
ADJÖ! :C (och klara är arg som ett bi)

Godmorgon?!

Efter att ha mött up theresa och emma som är kompisar krån sexan i kunskapskolan spånga så drog vi till viksjö utan att veta omvart/vilka vi skulle möta där. Jonis svarade inte och vi fick senare reda på att anledningen till att han inte svarade var att han inte ville ha oss där :D så vi drog tillbaka till bushållsplatsen efter ett tag, vi träffade underbarste människorna på bussen :D yiiiha, vi drog till jakobsberg och Michi och Tessan försökte komma in på en bar och jag ringde lille vän, och typ vid tolv så pratade jag med pappa och han sa att vi skulle vara hemma sju?! så vi tar 0505 bussen mot råby om ett tag :) det har varit underbart mysigt! Jag är dock OTROLIGT sugen på min säng!'Godnatt, pussar och kramar<3
Fortsätt sova så gott

.

okej, livet är ingen lek, men ibland är det fan det för mig.. mjaa, jagär konstig då och då, tänkte bara rätta mig :) adios<3

fortfarande disaster varning!

efter att ha haft ett lättare nationnelt prov än väntat och resten av skoldagen så kom jag hem och läste :P
Har snackat med jonis supermycket! vi har fortfarande ingen aning om hur det blir för mig och michelle (som nu ändå ska med :D) jaja, vi får hoppas på det bästa, ha en underbar fredagkväll sötisar <3
pussar och kramar<3

Aouch..

Usch, det regnar, det kanske inte blir något ikväll, michelle är sjuk och ARGH jag vet inte vad jag ska ta mig till..
Nu ska jag iaf värma bullar tills nationelle, adios<3
Dagens outfit
 önska mig lycka till på nationella <3

sleeping dräggo..

uäh, efter att ha legat och läst lite så somnade jag!  :O sov aslänge, tror jag, vaknade iaf halv åtta och då var det middag.. efter middagen gick jag upp igen och somnade! :O haha, Leo säger att det är för att jag sprungit så flitigt idag :D Yiihha!
Nu ska jag försöka sova, kommer inte gå så bra, smsar med jonis om hur vi ska göra imorgon.
ALLA hoppas på o-regn! ;)

God natt sötisar, sweet dreams <3

Confession of a king: Life is a game for me, i'm just playing it really good so don't judge me.

fotbollsdag #1

I skolan idag har vi spelat Fotboll typ hela tiden? Efter idrotten, på Lunchrasten och på en svenska lektion, Vår underbara lärare var först med och spelade men LEO sparkade honom så hårt så han stukade tån! Men vi fick fortsätta spela tills engelskan! Efter att vi kommit in från fotbollen så startade jag ett vattenkrig! ;) TJENA vad jag älskar våran klass så brutalt och oändligt mycket, även om ni mobbar mig♥
Efter Engleskan letade vi upp Jonis och satte oss och vätade, han hade prov. Sen åkte vi till Viksjö och hängde där, träffade en jättetrevlig kille som heter David, Han ska vara med imorgon och "Fira Jonathans födelsedag" Haha :D
Jusste, vi var vid en skejt ramp! Dräggel, jag stod på en bräda och försökte göra en ollie.. Men inte så konstig nog failade jag ganska hårt :/
Jaja, imorgon blir det fisk till middag eftersom Michelle ska äta här :)
och imorgon har vi Nationella i matte, AAAAHHH SHOOT ME!

Pussar och kramar<3

i Love you to death (8)

Goodmorning!
Nu ska jag ner och äta, hörs sen!
Här är dagens outfit,



(Den här bilden vill inte vara rak!)
Pussar och Kramar, ha en underbar dag nu! ♥

Mys!

Efter att ha joggat i dryg 40 min åkte vi till centrum för att ta ut pengar och sedan till psykos bänkarna där, Pierre, Mak och Freddan var! Vi hade jättetrevligt! Evigheter sen jag träffade Pierre och Mak! :(
Nu ska jag dusch, göra i ordning inför imorgon och sen sova, Goodnight cutiepies! ♥
puss och kram!

Klara, bäst på fotboll?!

Haha, idag spelade vi fotboll på rasten! jätteimponerad på mig själv! sprang fett mycket och lyckades göra ett mål! sno bollen från samtliga ;)
På matten satt jag och Michelle i BH utanförklassrummet? Det var asvarmt ;)
Efter skolan drog jag, Leo och Michelle hem till Tommi, där jag och Michi tjockade upp oss efter att ha ätit en måltidsersättare till lunch :/ (vi ska ut och jogga sen så det är okej ;))
Vi kollade på Donnie Darko, pörskans pra film!

nu har jag ätit middag och tryckt in en "jag vet inte hur jag ska förklara skum grej" i min pappas ansikte ;)
Ska klä på mig jogging kläder sen drar jag och möter michelle ;)
HÄR SKA FETT BRÄNNAS!


Michelle i korridoren :)


min första toalett bild "stolt"


Söta pappa<3
pussar och kramar♥

Sovmorgon, ljuva livet ;)

Åh vad jag är glad över att jag inte gick upp och joggade imorse! haha, Ska på gymmet med pontus efter skolan ist ;) :D
Nu ska jag gå ner och äta en Avocado♥ som är det bästa jag vet!
Ha en bra dag, så här ser jag ut idag!
Pussar och kramar<3

Städmani?

Jag älskar verkligen att städa på nätterna! nu är jag färdig, dammsugit, hängt in kläder, plockat, städat badrummet, och gjord mig i orning inför natten. nu kan jag sova ordentligt!
Jag inser redan nu att jag inte kommer orka jogga imorgonbitti... jaja,
sweet dreams♥

stormtrooper


Jag och min kära Pontus satte oss på "the Smokeplace" och snackade, det var verkligen jäättetrevligt och kul, har saknat honom. det är vi som har uppfostrat varandra så passa er för honom ;) ♥
Sen skyndade jag och Filippa oss för att gå på Friskis passet, på gymmet stötte jag på Magnus och Rebecka, de såg ut att må bra :). Passet SÖG iaf, så jag och Filippa gick efter typ 45min, vi joggade hem. på vägen bestämmde jag mig för att gå upp runt sju för att gå ut och jogga imorgon bitti, börjar halv tio (y), Vi får se om jag lyckas ;)
Hammarby förlorade mot Ängelholms FF med 3-2 :/ Surt som fan...
Nu ska jag damsuga innan klockan blir för mycket! mitt rum ser ut som ett bombnedslag!

Sweet dreams♥
puss och kram♥


The Bounty Hunter

var en unik film! Hihi, ganska rolig också!
om ni inte har sett den så borde ni se den! ;)
snart ska jag typ ut och träffa Pontus, ska ta en promenix :)
Jordgubbe, och ja, jag har redan hört att mina händer är skrynkliga :/

puss<3

Drama Drama Drama...

Goddag! Har precis kommit hem från skolan, skulle egentligen göra något med Michelle och Tommi, men jag orkar inte, är typ utmattad efter första skoldagen! Men det har varit en helt ok dag, åt Jordgubbar på rasten ;) och pratade med en kompis som har lite kärleksproblem. som alla tycks ha nu förtiden?!
Tiger Woods, Angelina Jolie och Brad Pitt, Heidi och Spencer (euwh), Sandra Bullock och Jesse James Och en massa bekanta som gör slut eller bråkar :/ Det är så ledsamt! det är ju fan vår! då ska alla vara tillsammans och lyckliga! nu är ju sommaren på väg! Jaja, jag är singel och vill bara hjälpa alla med sina kärleksproblem.
Citerar "How everyone goes on breathing when true love ends".
Jag hoppas att allt löser sig allihopa<3
Ikväll ska Filippa och jag på Friskis & Svettis, The voice of hip hop and r'n'b pass ;) det ska bli intressant som fan!
Vi hörs senare <3

pussar och kramar<3

Kanelbulle + MW2 = True love

Nu har vi varit på Friskis! det var superkul! asmånga människor som var färgglada<3 och jag tror att jag är lite småkär i en av ledarna! hon är urgullig! och jättetrevlig!
 
Nåväl, jag har kommit hem, badat, spelat lite MW2 men vårt internet laggar satan så det gick åt helvette, även om det inte hade varit någono skillnad (har inte spelat på en evighet! förlorat mina skillz).
Sen har jag ätit kanelbullar! mycket gott!
Tyvärr blir det ingen Hammarby match för mig och Michelle... :/

jaja, nu ska jag fixa tills imorgon, behöver gå upp 0700!!!? det är fan omänskligt!
pussar och kramar, sweet dreams <3


Friskis & Svettis!

Wiho! snart ska jag, Klara och MIN MAMÀ?! På ett sparkling danspass! tema färgglatt ;)
 Färgglad nog? ;) Hihi, Smell u l8er guys!<3

Superman

Nu är vi hemma hos michelle och beställer biljetter till Hammaby - GIF Sundsvall 20/4 19.15 ;)
Imorse sov michelle och jag pluggade^^ hade en riktigt rolig kväll igår, kollade på LOST, två avsnitt. Man blev fett stressad! Jag och Michelle satt och dampade loss, man kan inte sitta still!
Vi sitter i michelle's säng och funtar på vad som ska hända här näst, Vattenpipa? Nicklas till stinsen?
Själv har jag bara lust och gå ut och sitta still med en vattenpipa, eller hänga här och drägga! ;) as usual?

J*vla Leo duschar i en evighet! vi behöver veta vart UB står på matchen >:C ARGH!

jaja, vi hörs sen!
pussar och kramar <3

days come and go

Maten var jättegod! första gången i år som vi grillar, mums! åt hemma bakat bröd också, filippa vår lilla mästerkock<3

Jaja, efter maten kände jag och pappa för efterrätt så vi åkte till Coop och köpte bullar, te, chips och godis ;) när vi kom tillbaka var mormor och morfar inte här längre så ingen har ätit något. Michelle kommer bli glad om/när hon kommer hit ;)
Vi ska antagligen köra "Lost" Marathon. Har ni följt serien? det har inte jag, kanske sett ett avsnitt och det SÖG men Leo har tjatat så mycket på oss så jag har laddat ner det.

Jag är iaf väldigt duktig sitter och kämpar med Mao Zedong just nu, jävlig intressant. Något som är ännu lite mer intressant är varför jag sitter i vårt vardagsrum och inte mitt eget. Filippa och hennes kompis Malin sjunger singstar. det låter FÖRDjÄLliGT! nej då, lyssnar på egen musik så tänker inte så mycket på dem.

Nu ska jag plugga vidare, är jätteröksugen  så vi hörs senare ;)
pussar och kramar <3

<Papa Roach3

Jag har en idé

Jag ska börja lägga in veckans Happy-, Party-, Sad-song! ;) och det är ju söndag idag så här kommer det!


The part before part B, PART-AAAA!

Kapten röd<3<3<3<3 Spelar BTW på EMMABODA FESTIVALEN i sommar! ;)



det ända jag kan säga(skriva) är, Kent<3

^^
Jag har varit på Friskis, helt okej, men jag saknar det gamla danspasset :/ Det var mycket roligare!
Imorgon är det också danspass med tema färglatt! Åh, jag älska're! typiskt Klara med önskningar om färglatt!
Jaja, det ska bli jättekul! hoppas att någon av mina kompisar följer med! ^^
Jaja, nu är mormor och morfar här, ska byta om och sedan gå ner och äta middag, ikväll kanska jag ska träffa michelle?

Pussar och Kramar, njut av musiken ;)<3

Dagens "lyssna på om och om igen låt"


*I found myself in wonderland*

Ja, just nu skulle jag ge nästan vad som helst för att vara i underlandet, det verkar så härligt, flummigt, grönt, sommrigt. Ja allt jag är sugen på! Adventure!
Tyvärr så ligger jag i min säng och pluggar, skriver min uppsatts om Kina, före och under andra världskriget.
Den enda stora höjdpunkten idag är väl danspasset på Friskis & Svettis. (y)

pussar och kramar<3

you have to stop this now

Godkväll! Åh vilken underbar dag det har varit!
Har tagigt det lugnt hemma, ätit hemlagade piroger som var supergoda! Filippa är en liten mästerkock!
Efter middagen drog jag och Leo till Marie, Issa, Johanna, Sanna, Kobus (stavning), Albert, Albin och Madde var där :)
Vi kollade på Grannys boy, eller något i den stilen, har sett den förut och jag tycker att den är awesome!
Sen har vi suttit ute på Marie's altan och kört "jag har aldrig" och "viskleken" Hihi, otroligt kul! Och så har vi självklart dansat! ;) älskar att dansa som en galning!
Människorna var helt underbara och vi hade jättekul! :*
Men nu är jag hemma iaf, ska kolla på "Ponyo" och läsa lite Ingrid Noll sen ska jag äntligen sova i min egen säng utan sällskap! (har varit utomlands, har sovit hos folk, folk har sovit hos mig) Sist jag sov ensam här var förra fredagen!!! har alltså inte gjort det på en vecka och en dag! (!!!)
Imorgon blir det pugg och Friskis & Svettis!

Sweet Dreams, pussar och kramar<3
MICHELLE VAR OCKSÅ HÄR! (jag räknar alltid med att du är där)<3


I'm walking on sunshine

Godmorgon! :)
Tyvärr så kom inte lille vän igår, men ist kom mina sötisar Johanna, Marie, Issa och Leo hit!
Vi spelade Buzz, Singstar, Mario Kart och kollade på fillm :) vi hade väldigt mysigt!

Idag ångrar jag mig att jag klippte mig, men vad kan man göra?
nu sitter vi fortfarande och spelar Mario Kart<3 sen ska jag städa och senare ikväll drar vi till Marie! Filmkväll ;) myspys<3

puss och kram<3


reklam

Annonser från BloggPartner

Ny frisyr + Kroatien

Tjenare! pfuuh, nu har jag lagt upp några bilder från Kroatien, fotade inte så mycket.
Jag är jättenöjd med mitt hår, ny duschad och allt är bara härligt, ligger i min säng och pluggar ;) (mossgrönt nagellack<3)
Lille vän kommer hit ikväll efter middagen, har ingen aning om vad vi kommer att göra men kommer antagligen kolla på nån film^^


Jag och Filippa vid Diokletanus skinande tå!


En kyrka inne i den gamla staden

 
Filippa, Pappa, Klara och Heliumfjäril


Stranden ;)


Stället vi åt lunch på


Jag "badar"

pussar unt kramar <3

Makeover?

Nu åker jag till frisören ovetande om vad jag vill, får se hur det blev när jag är tillbaka ;)
(pappa och jag har suttit och kollar på "'Min granne Totoro" ska se klart den senare! haha, happy chinese!

Pussar och kramar <3 

Godmorgon!

Hejsan, ursäkta att jag inte har uppdaterat men jag har haft fullt upp ;)
I lördags efter att jag kommit hem gjorde jag mig i ordning, mötte Nicklas, Malin, Lydia, Michelle, Marie och Johanna och åkte till Issa i Kungsängen, där körde vi Saning & Konsekvens, här är en video på Michelle när hon behövde jucka i tre olika ställningar.

Haha ^^
Ingen sov något den natten förutom Michelle, Johanna och Lydia.
Vi växlade mellan att försöka sova, sitta ute på balkongen och störa människor som hade lyckats somna!
Klockan 1201 nästa dag tog jag, Malin, Lydia, Nicklas och Michelle, oss till Söderhöjden (där jag aldrig har varit mer än en gång, alla tyckte det var jättekonstigt..) där hämtade vi Vodka och sen åkte vi tillbaka till Kungsängen och skaffade pizza (ingen hade ätit något). Hela den resan tog över två timmar! helt galet!
Vi åt Pizza, drack dansade, rökte och sjöng, otroligt vackert må jag säga! x)

vid kvart i fem tiden började alla städa och vi tog bussen därifrån.. nån gång. Vi sa adjö till alla vid Kallhäll station, jag och Michelle skulle till leo. Efter en plågsam väg (jag hade överdrivet små skor) möttes vi utanför Handlar'n. Och klumpis som jag är ramlar jag så klart och kör ett hål i mitt knä och min Stay up :/
Hos Leo kollade vi Nausicaä of the Valley of the Wind  (jag och Leo har redan sett den) Väldigt bra film! var dock nära på att somna i Leo's knä :P (sov ju ingenting)
Vid nio skulle jag och Michelle gå och möta Natha vid Mcdonalds, men hon avbokade så vi gick hem till Michelle och åt dagens andra mål ist! Soyakorv, pommes och macka! yummie!
Sen kollade vi på en Barbie film, bättre än jag trodde, och sen vid halv tolv gick vi och la oss.

Jag kom hem från michelle för 45 minuter sedan. Idag ska jag för det mesta försöka plugga, men ska till frisören vid 1200 och sen ska jag kanske träffa Axel ikväll!

Bra så ni kan jag inte använda mitt Facebook, det suger men är ändå bra, jag måste skaffa mig ett liv!


Hörs senare
Pussar och kramar<3

Gutenmorgen!

Inatt hade jag varldens underbaraste drom som jag tror att jag dromt forut men lite annorlunda! det slutade med att det var en stor fest och jag hade klatt ut mig till nagot! Michelle var Michael Jackson i unga dar ;)

Hela vart hotell kryllar med poliser och man i traningsoveraller, Papá sager att det ar ett fotbollslag som ska spela mot splits "Hajduken". tyvarr ar fotbollsspelarna valdigt fula!

Nu ska vi packa det sista for om ca en timme aker vi harifran :(

ses hemma!
pussar och kramar<3

aha jaja

Nu ar jag valdigt matt och tillfredsstalld, har shoppat lte mer, Stay ups, skor och halvstring bikini trosor, damn sa snygg solbrannan kommer vara i sommar! Vi har ocksa atit valdigt gott! Vi at huvudratt pa en restaurang som hette "f" HAHA och sen efteratt pa ett mysigt stalle som heter "black cat" mums<3

Imorgon behover vi ga upp jattetidigt sa ska bara packa och sedan ga och lagga mig! kommer vara hemma i Serige runt 5-6.
Vill nagon hitta pa nagot? (a)
Hur gick det for Hammarby? ;)

pussar och kramar, Sweet dreams<3

Split har vaknat till liv!

ah vilken lyckad dag! Solen skiner, vi har shoppat, solat och "badat" ;)
Vi har for det mesta shoppat skor, Pappa kopte tva arbetsskor och funderade pa att kopa VANS, (Wtf? alderskris eller?) Filippa har kopt ett par svartasandaler med nitar pa! riktigt snygga men inte riktigt min smak. Jag har inte kopt nagra skor an men har bestammt mig for att kopa ett par vit/bruna ballerina skor, hur gulliga som helst!
Vi kollade pa balklanning till mig ocksa, men efter typ en timme i omkladningsrummet bestamde jag att inte kopa nagon av klanningarna!
Jag och mamá shoppade lite pa Zara, jag kopte en blommig kjol, vitt linne och en T-shirt med Rosa Pantern tryck! ;)<3 Mamá kopte en svart och en gron kofta, den svarta var riktigt snygg, men den andra var knasig^^
Vi at lunch pa ett fik pa den stora kajen, alla at pasta( pasta bolognese, Lasagne och pasta frutti di mare). Under lunchen fick jag sms av ingen annan an Ulric och Matilda T :)
Nu har jag fixat en fanta flaska till Marcus i min klass som samlar, kopte en till honom nar jag vari London ocksa!
Efter lunchen gick jag, Filippa och mamá till stranden. Helt underbart!
BTW igar stal jag en rod/vit rutig duk fran restaurangen vi at pa! ;)

Aven om det ar harligt har langtar jag hem! Laste precis pa Michelleś blogg (Stockholmsmichelle.blogg.se) att hon, Max och Leo ska pa hammarby match.. Awwh<3

Na val, nu ska jag upp och dusch och kolla om jag blev nage brun ;) puss<3

O.O

Inatt sov jag valdigt bra! dromde att jag, Michelle och Leo hade sovit over hos mig. Vi hade asbrattom men pa vagen till bussen vardet varsta skidbacken och vi borjade aka pulka ist.. Vi missade iaf bussen! haha ;)

Idag ar det faktiskt sol ute sa nu ska vi ga ut och njuta/shoppa :)
"Du ist eine kleine tante" har jag idag lart mig att det inte alls betyder "du ar en liten tant" det betyder "du ater en liten tant" usch sa brutalt x) "Du bist eine kleine tante" heter det jag har forsokt saga!

Na val, ha en underbar dag, skriver sen! puss unt kram<3

Yummie!

Nu har vi precis kommit hem fran varan favourit restaurang dar det BTW finns supersnygga/charmiga killar!
Till en borjan var det riktigt trevligt men sen borjade mamá och papá prata om studier och mina framtidsplaner. Ni som kanner mig val vet att jag inte klarar av sadana konversationer! Fick panik och brot ihop! som vanligt raddade hakan och Filippa mig!<3
Imorgon ska det vara sol och shoppingvanliga affarstider! Vi ska gymma ocksa! *langtar* kanner mig as fet! saknar Friskis & Svettis.

Nu ska vi ga och lagga oss, angrar att jag inte tog med mig den tredje boken av ingrid noll! laste klart den andra igar natt! Men men, Carlos Ruiz Zafón har ocksa skrivit bra bocker! "vindens Skugga" ar bland de basta bockerna genom tiderna (enligt mig eheh) den handlar verkligen om allt manm kan tanka sig!!! "Angelns lek" ar den jag ska borja pa nu, Mamá sager att den inte ar lika bra som "Vindens skugga" men fortfarande ar vard att lasa!
Hoppas pa att jag somnar lattare inatt an vad jag gjorde igar! hoppas ni ocksa far en god natts somn! pussar och kramar<3

AAARRGGH!! (Kroatien dag 2)

Affarerna ar stangda idag ockša! Men vi har anda handlat lite^^ Jag har kopt en vaska som ar perfekt till konserter och andra saker man inte vill ha for stora och klumpiga vaskor till. och min mamá kopte en elefant nyckelring! very cute!
Idag har vi gatt runt pa samma stalle som vi gjorde igar i diokletanus stad. Sen har vi suttit pa ett café i en evighet och skrivit brev och resedagbok! Jag vill visa hur vackert det ar har men kan inte ladda upp bilder.. Suck..

Haha, idag bestammde jag och Filippa (syster) att vi ska borja vara nyttigare! undra hur det gar framover, vi at pizza till lunch, HAHA.
Jag tanker borja pa cross(?) det vi hade pa idrotten i torsdag, verkligen supertraning! har faktiskt lite kanningar i ryggen fortfarande... eheh.
Mutter unt pudding vill att jag och Filippa ska hooka pa en promenad pa stranden, men enligt mig ar det for kallt, vill hellre lasa eller trana pa hotellrummet!

Just nu langtar jag mest av allt efter en kopp té, en Prince, Michelles balkong och en Hayao Miyazaki film!<3
Pussar och kramar, hoppas nagon kan uppfylla min onskan nar jag kommer hem!<3

Godmorgon! ;)

Godmorgon! hoppas ni har sovit gott for det har inte jag!
Jag dromde hemska saker och min syster kunde inte heller sova sa vi lag dar och klagade...

Naja, till slut somnade vi ju iaf och vaknade av att mamma och pappa bultade pa dorren -.-
nu har vi atit frukost, tyvarr sa var det inte lika gott som igar.

Idag ska vi shoppa! Det ar inte sa bra vader har, molningt och sant :/
MICHELLE! komentera vad for armband du ville ha ;)

ha en superdag! puss<3

Fam. Rod

Nu har vi druckigt champagne, atit en fem-ratters middag och druckigt Rosé vin!
Bade min syster och pappa ar ganska roda i ansiktet (kineser ar kansliga mot alkohol och blir latt roda) jag brukar ocksa bli det, men inte ikvall! ett under!
Nu ska vi tillbaka till vart bord och ata efteratt
adios<3

Juste!

Jag och mina foraldrar kom pa en utmarkt idé!
Om jag tar ut min tojning och later det vaxa igen sa kommer jag FA en tatuering av mina foraldrar nar jag blir 17!
YATTA!
Ša klart gick jag med pa det och det har redan blivit mindre!
Och alla ni som kanner mig val vet vad det blir for tatuering och for er som inte vet; En sol nagonstans pa hogerhanden!

Nu har vi klatt upp oss och ska ata Kroatisk paškmiddag! Wooow.. hors senare!, puss<3

Kroatien dag 1

hejsan! har precis hittat en dator har pa hotellet! (y)
Igar kvall at vi pa en jattemysig restaurang! var dock jattematt sa pappa fick ata all min mat (a)
efter middagen runt 2300 gick vi och la oss.

I morse sken solen och det var jattevarmt! vi at en underbar frukost och sen begav vi oss ut pa en stadsvandring. tyvarr var alla affarer stangda eftersom det ar sondag. staden ar jatte fin, kommer lagga upp bilder nar jag kommer hem och har en USB-sladd.
vid 1900 ska vi ata middag sen drar vi antagligen ut i regnet och hittar pa nagot, sen senare pa natten nar vi ar overtrotta ska vi inhalera var helium ballong x) (ska filma, lagger upp videon ocksa). Ballongen ar formad som en fjaril.

Det ar underbart har men langtar hem till mina kompisar<3
hoppas att alla har det bast, saknar er, puss och kram<3

på väg till arlanda

hola, nu sitter vi inpressade i morfars bil på väg till flygplatsen. är jätte nervös, har flygskräck som ut i helvete! jaja, önska mig lycka till för snart åker jag! ses på onsdag, ska försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt! pussar och kramar <3

Långsam dag

Åh hå jaja, det enda jag har gjort idag har varit att läsa/sova och äta..

Imorgon ska jag till Leo och kolla klart filmen "nyckeln till frihet" sen vid halv tre kommer mormor och morfar hit, de ska köra oss till Arlanda. Är inte jättepepp på att åka utomlands (Flyga flygplan) men det ska bli kul, hoppas jag!
Tyvärr så är det ju inte världens bästa badväder därnere heller så jag vet inte ens vad vi ska göra där^^
Kommer hem på onsdag kväll, Minisemester!

aja, jag har fortfarande ont i huvudet och vill bara sova just nu, så sov gott<3

Woho! Vilken Natt!

Efter att jag ätit middag kom Nathalie hit och vi åkte in till stan, på bussen från mig till Kallhäll stötte vi på Michelle, hon skulle till Joel men efter det sa hon att hon skulle in till oss :D

Natha åt middag på Pundardonken och sen mötte vi upp Hanne. Vi åkte till Antons lägenhet och väl där spelade vi konstiga drickspel. Det var ett spel där man skulle säga saker som relaterade till varandra i turochordning men som inte fick börja på S eller T. Jag och Robin var SÄMST på det där.
Tiden gick på och michelle kom vid 11, vi gjorde något? och sen vid klockan tre ville alla gå och lägga sig förutom jag. Från tre gick jag runt och strde alla (Nathalie, Hanne, Michelle, Mattias, Anton och Robin) som ville sova genom att babbla på. men vid halv fem bestämmde jag mig för att sova i badkaret så jag tog med mig täcke och kudde och somnade efter att jag ringt och väckt leo :( förlåt<3

Jag vaknar av att någon är på toa men orkar nte göra något åt saken så jag somnar om igen. Vid halv sju(?) kommer Nathalie och Hanne och väcker mig, de vill dra på en gång, så vi väcker michelle och går,men missar precis tunnelbanan.
Jag kom iaf hem tillslut runt halv 9, gick och la mig, vaknade av att mamma gick in i mitt rum och frågade vart hennes skor va, sen har jag städat och försökt packa lite...

Få se vad jag gör resten av dagen, mamá vill säkert ha mig hemma...
puss<3 


Sitter här med en sprattlig liten Zooda..

.. Har just kommit hem från Leo :) vi kollade film och skulle egentligen till honom efter middagen för att se klart på filmen, men det blir andra planer, min kära vän Nathalie drar med mig på en fest! wihoo! ;)


för allas info så gick provet suuperbra! hoppas jag^^

Nu ska jag äta middag och göra mig i ordning, hörs senare ;)<3

leo...

Gissa vad jag drömde i natt?? Tack vare leo drömde jag och c-filmen Braindead Zombie. det var hemskt men ändå lite roligt..

konstigt nog har jag på senaste tiden försökt hålla mig kvar i alla drömmar..

Jaja! u ska jag ner och äta sen åka till skolan, ha en bra dag<3

puss<3

RSS 2.0