haha

Hejsan, ja jag lever fortfarande efter att ha varit med leo 24 timmar per dag sen jag kom hem typ, haha, mys <3
Idag ska jag träffa Matilda T som är en gammal "jobbarkompis". förra sommaren på Nordic Sea Hotel! Hon kommer iaf hit, vi ska fika och sen gå och bada! det är ju jättefint väder idag!
Och ikväll blir det kanske Mando Diao på Gröna Lund! Pussar, ha en bra dag!!

Walkers, eheh

Ater chips hemma hos faster, mys, tror att jag ska lagga mig snart! sov ju sa lite igar, hehe, och dagen har varit fylld av en massa vantande!
Pussar och kramar fran London<3

SAW - The Ride


Nagon som ar pa??
Juste idag foljer jag med Michelle pa hemligt uppdrag! ;)

If I can't do it, she will do it!

Halla!
Jag gick och la mig vid tolv igen men kunde dock ine sova pa ett tag, men vi vaknade vi tva och gick upp da, at frukost och sant, vi har fortfarande inte gort nagot forutom att jag och michi gick ner till affaren p hornet och kopte brod + chips o.O :D
Tror vi ska ta en biltur till Notting Hill, sen ska vi lagga oss tidigt ikvall!
Ha en bra dag <3

Can't sleep.

Okej, ni vet ju att vi skulle vanta pa ben eftersom han hade gett oss nycklarna tilllagenhet och han var pa fest och skulle koma hem runt 1-2, ungefar klockan to over tva ringer buzzern och nar vi oppnar dorren star det tva killar till dar ute, jag tror de hette peter oh bob :p de skulle tydligen ocksa sova har.
Det var trevligt, vi lyssnade musik, larde oss att dansa salsa, spelade faniga spel som thumbwar typ och gick och la oss halv sju i natt... och jag vaknade for ett litet tag sen, da skulle killarna ga til jobbet,och nar jag skulle ga pa toa upptackte jag att toalett lyset inte fungerar som det borde och gjorde igar innan vi somade, hmm...
Efter upptackten tog jag itu med att diska fardigt disken. Roberta har inte kommit hem an, hon var ocksa pa fest igar med sina tjejkompisar!
Micelle ligger sa klart och sover, hihi^^
Aja, far se vad det blir utav den har dagen egentligen...
Pussar <3

Ps. kommer nog inte kunna somna om, overdrivet ljust ute!

vi ar fortfarande uppe!

vi ar fortfarande vakna, ben och hans kompisar kom hit och vi ar fortfarande upp, hehe, kommer vara sa doda imorgon
Puss

Alejandro


Nu har jag och Michelle atit, kollat ett avsnitt av Sex and the city!
Ikvall ska vi bara ta det lugnt och vanta pa att ben kommer hem efter en fest^^ hihi

Vad gor ni en fredags kvall som denna? ;)
Kramar<3

halva dagen har gatt..

.. och nu ar michelle fardig ;P
hejppa<3

Goodmorning!

godmorgon, vi vaknade valdigt sent i dag eftersom vi gick och la oss halv tre:P
Michelle star i duschen och efter vi atit frukost beger vi oss mot London Eye och London Aquarium!
Vi kommer ha lagenheten sjalv eftersom Roberta sover hos en kompis och Ben ska pa fest och kommer hem vid 1~2 hehe! Yeah! ;) ses sen, pussar<3

Pizzatime! ;)

Vi var ute med ben och hans arbetskompisar ikvall, var pa ett vattenpipsstalle och rokte grape/mint, Strawberry, Cherry, Appel och mint! det var asnice, min favorit var defitivt Grape/Mint hur javla god som helst!
Jag ben och Michelle ar ensamma i lagenheten och ska ata pizza, sov gott<3

shisha

Jag och Michelle sitter i koket och lyssnar pa massa harlig svensk musik <3
Ikvall ska vi pa en bil tur forbi buckingham palace och picadilly circus :) sen ska vi ut och roka vattenpipa med ben och hans kompisar :) ska bli en massa kul! Juste, ar det nagon som vill kopa en jattefin/fluffig/blommig kjol i storlek 10? (38) kopte den for 11 pund idag och har redan andrat mig, och har ryckt bort och slangt lapparna som satt pa :/ lagger upp en bild nar jag kommer hem :)

Ha en trevlig kvall<3

tjenare^^

sitter i fasters lagenhet och har precis atit lunch, idag har jag och Michelle varit pa madame tussauds och shoppat, har kopt en kjol, jacka, nagelack och en ring! och en liten grej till min pojkvan<3
Tyvarr har jag urinvagsinfektion sa det ar jattejobbigt att vara utan toalettt lange..
Ikvall ska vi gora nagot kul, pussar <3

Chapter str.

Hej! nu ar jag och Michelle i London! Resan gick bra men vi var minst tva timmar forsenade.. och snart ska vi ga och lagga os for vi ska upp vid atta imorogn for att handla oyster cards (som SL kort) och sen drar vi ivag till madame tussauds, pussar och kramar, godnatt<3

sista inför London

Idag har vi fixat det sista till London, som t.ex. fixat en ryggsäck och ett par skor som man kan gå i en hel dag!
Träffade Isza och aino? vet inte hur det stavas :< och nu har jag packat det sista och väntar bara på att vi ska åka till arlanda! Vårt plan mot gatwick avgår från arlanda klockan 18.20 och är framme i London 19.45 (18.45 svensk tid)
Vi hörs senare :) pussar<3
Ps. min väska är grööön

Imorgon är jag i London vid den här tiden

Imorgon bitti åker jag till Stadium och handlar en ryggsäck, min gamla har gått sönder i princip helt nu. Och sen ska jag träffa Isza som sagt var? :)
På torsdag är det bestämmt att jag och Michelle ska till madame tussauds!
Snart ska jag lägga mig, godnatt<3
PUSSAR

London bridge is falling down

Imorse gick jag upp vid halv två som är vääldigt olikt mig, åt frukost/Lunch med pappa och kollade på The Addams Family :) mys
Sen åkte vi till sollentuna för att växla lite pengar! skulle egentligen träffa isza som kom hem från paris idag men har knappt någon tid så ska göra det imorgon också :) yyyeeeah!<3
Nu står pappa vid grillen och grillar biff, paprikor, majskolvar och tomater :) och till det äter vi potatiskroketter! MUMS!
Ha en bra kväll! <3

London snart!

wow, för alla er som fattat att jag åker till London i övermorgon ger jag en tummen upp för. själv tror jag att jag åker imorgon :P haha!
Men, det  närmar sig nu! :D
GodnattPussar<3
Flyg försiktigt marie


Ant

Snart kommer Marie och hämtar mig^^ ska till Kolarängen och träffa människor, hon åker bort i tre veckor på språkresa så vi kommer inte ses mer under hela j*vla sommarlovet  :/ i will miss u cherry!<3

Adjöken<3


Mihi

Heej! det var längesedan! (a)
Hihi, jag har iaf en ny telefon som jag skrev i det senaste inlägget, så alla får smsa mig!
Men men, på kvällen i Lördags var det korvfest på rondellen som Cannelle och Joel höll i för att fira Joel's 25 års dag. Det var superroligt! Kubb, öl, UB och fotbollen förståss! Det är tur för världen att tyskland fick brons! Haha. Att spanien vann hela skiten är ju en annan patetisk historia. Holland skulle vunnit!)
Men i alla fall! Jag och Leo sov över hos Michelle, haha, Leo fick något cp ryck och började andas häftigt och skaka! HaHa<3 På söndag morgonen gick jag och Leo ohem till mig, hämtade badgrejer och lite att äta, sen drog vi ner till svennebryggan, mitt och nathas hang out! efter att ha varit där helt ensamma i ett tag kom det så klart dit människor, så vi cyklade hem till mig och lekte på studsmattan med vattenspridaren i någon timme! haha. sen mötte vi Ayda och Amanda P på bonäs och så badade vi lite.
Leo fick reda på att han skulle till Finland i dag och inte imorgon och kunde därför inte sova hos mig, så det blev kaos ett tag, men det löste sig, efter vi ätit god middag skulle vi till Joel och hämta ettpar jeans och en Cykel, på vägen mötte vi johanna och hon joinade med till Leo och kollade VM-Finalen. Jack och Hippie kom också och bjöd på chips m.m Tack! det var jättegott^^<3
Jag trodde finalen skulle avgöras i straffar men nej nej, bajs spanien gjorde ett mål... HAHa, fotbollsskandal enligt mig.
Efter matchen skjutsade vi hem johanna och vi kom fram till att hon ska följa med och åka kanot/motorbåt med oss, och vara ute och kampa i en natt eller två:P Det ska bli as kul, ser verkligen fram emot det!
Leo och jag somnade vi kanske kvart över två och han drog härifrån klockan fyra :( (taxin kom kvart i fem på morgonen :/ )

Imorse hade jag och michelle planerat att åka till jakobsbergcentrum på morgonen men jag var så trött och Leo hade mina pengar så vi skippade det och gick direkt till bonäs ist! så där låg vi och solade, badade! haha, När Rache kom dit låg både jag och Michelle och sov (a) inte trötta alls!
Sen kom Elise och Sanna också, som båda varit utomlands, Elise var i <Malaysia3 och sanna var i Malta! Trevligt att se de men tyvärr började det regna när de kom dit så vi drog, Michelle och rache drog såklart till donken medans jag elsie och sanna gick hem till mig och lagade en massa mat! Bacon, Ägg, Vitlöksbröd och nudlar! haha.
Sen gick de och jag, filippa och mamma åkte till Jakobsberg för att shoppa lite, handlade en jättesöt BH och ett linne :)
Juste, jag har bastat idag också! på bussen hem -.-
Nu måste jag äta något innan jag svimmar eller något! pussar!<3

skittelefon

Min mobil går inte att ladda så jag har fått en ny, därmed har jag nästan inga kontakter alls, bara mina föräldrars. Bajs, ha en bra dag<3

Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig*

Idag har jag och pappa handlat och fixat syntestet inför körkortstillståndet!
Ni vet ju kanske att jag inte hör så mycket med mitt vänstra öra? Jag köpte iaf ett öronljus som tydligen skulle hjälpa mot vaxproppar (visst låter det äckligt) men det funkade typ inte mycket alls...
Nu ska jag dra och bada med Tim och Jack, pussar<3
* Boken jag läser


Tyskland<3

Spanien vann igår med 1-0. usch.. Ogillar spanien och spanska så mycket. :(
Älskar tyskland iaf<3
juste, igår under matchen kom Leo och Jack över och det slutade med att vi drog till leo allihopa!
Nu sitter vi och gör ingenting..
Ha en bra dag :)<3

Rammstein<3

Starry Eyed

Tjena! snart ska jag gå till Hemköp för att köpa godsaker som chips och godis till matchen idag! Hoppas verkligen att alla kollar och hejar på tyskland ;)
Igår var jag med Leo på dagen, åt Jättegod middag och sen så stressade jag som en apa för att hinna med ett tåg vi skulle ta, men jag missade bussen, michelle hann inte till det första, och inte det andra och jag behövde gå i regnet när man skulle på fest på östermalm. jag trodde det skulle vara en massa brats osv och äldre, men det var små fjortispackade barn som var där! haha, blev lite kaos på kvällen men det löste sig och jag sov hemma hos natha :)
Idag har Leo följt med och seglat haft det jättemysigt! pussar<3

Godernatten

Hej! idag har det inte hänt så mycket så jag har inte brytt mig om att skriva något, hehe :)
Men michelle kom hem och just nu är vi hos Leo ny badade! Det är jättevarmt i mälaren! har dock väldigt många mygbett ;/
Nu ska vi kolla på familjen addams :D
Godnatt, pussar<3

Tap Tap Domination

Hello! Nu sitter jag i min säng, har precis duschat efter en dag (eftermiddag) maxad med sol och bad + Natha och Pontus! Haft det jättemysigt!
Iförrgår cyklade jag och mötte Leo, sen cyklade vi hem till mig och åt middag. Jack, Pontus och Filippa och vi drog ner till bonäs för att se hur festen blev! HAHA, världensskämt! Knappt några människor alls, och de som var där satt i sina egna grupper -.- så jag och leo drog hem till honom och kollade på Rosa Pantern! Första orginal filmen! inte tecknad, inte de nya utan de med Peter Sellers! Igår på kvällen var vi först hos marie och sen åkte vi hem till Leo. Jag, Natha,  Leo, Tim, Jack, August och Daniel, sen joina Marie också! I början när vi kom hem till leo så var det inte så kul, men sen vart det bra igen och sen sög det! Jag orkar inte berätta detaljer men det var sjukt drygt och respektlöst!
Om ett tag kommer mormor och morfar, de ska äta middag här!  Muuums!
Sen får vi se hur det blir ikväll,
Pussar<3

:)

Snart cyklar jag och möter upp Leo :)
pussar<3

Mikael elias teoretiska gymnasium i solletuna..

..Blir det för mig den 18/8 kl.10.00! så jah kom alltså in på mitt första handsval! :D Yaaay!
Matchen igår var asnice! jättetrevligt att träffa nicklas och vi vann ju med 3-1 mot Elfsborg så det är nice! :D
Idag kommer Leo hem så det ska bli asnice! och ikväll ska vi typ dra ner till bonäs en snabbis och se vad som händer^^

pussar<3

We no speak americano

Nu har jag gjort mig i ordning, ska ut och köra lite med pappa^^ Senare ska jag på match!
Mitt öra har blivit lite bättre men vi får se :P
Imorgon kommer Leo hem! wiii<3

RSS 2.0