Hemligheten

Som jag och Issa kämpad med i princip hela dagen i fredags var att vi har skaffat en blogg tillsammans! Och alla som är intresserade av mode, mina och issas äventyr och vardag BÖR läsa den! http://issaochklara.blogg.se/
Jag kommer inte att använda den här bloggen lika mycket som jag har gjort tidigare.

Ha det bäst sötisar <3


friday, im in love







Dagens outfit

går nära alla husen så ingen trampar på mig

Tjabba! Idag har jag inte gjort mycket alls! Åkte till stadion, kom försent. Slutade elva, åkte hem, jag och papa åt lunch på House We. Åkte till ett ställe i barkarby där de sålde djur, funderar på att bli guldhamsterägare! Kom hem, kollade på en av mina favorit filmed, the addams family. gick ut och joggade, duschade, åt middag. nu sitter jag i min säng och försöker plugga/göra upp planer för ikväll!
Imorgon är det fredag! då berättar jag...
PUSSAR <3

Blev inte stressigt alls!

Förestälningen var inställd, för andra gången.. HAHA! och jag behövde inte gå på engelska lektionen eftersom jag var färdig med läxan! Wiii! så jag pkte hem, försökte göra lika god friedrice som pappa och faster :( lyckades inte men det vart helt okej för att ha gjort det första gången plus att jag inte hade något recept, jag improviserade!
jaja, nu sitter jag hos älskling och vi ska snart gå och lägga oss, har bakat choklad och banan muffins. Choklad muffinsarna vart as bra, (så klart leo som gjorde de) och bananerna vart lite för "vattniga" :( skulle bara tagit ett ägg ist för två! Nåväl, imorgon bär det in till stadion och de olympiska spelen! woooah! x)
Godnatt sötisar + har en liten överraskning åt er, avslöjas på fredag!
pussi <3


Stressiga dagen!

Försov mig i morse. Slutar 1505 och måste ta tåget som går 20 över. Sen tar jag bussen då är jag hemma typ 1605-1610. 1632 går Bussen och så åker jag in till stan för att vara på dramaten 1730. Sen ska jag och familjen äta middag och sen gå på teater. Vet inte när föreställningen, men hoppas att det slutar tidigt så jag hinner hem, hämta grejer och sen få skjuts till Leo.
Och imorgon ska jag ta 0739 tåget och åka till Stadion där det är olympiad.

puss

Let it fall

Det blev inget mormor och morfar idag! :c utan satt hemma hela dan och kollade på tv -.- KUL! haha. Sen gick jag och träffade Marie, Leo och Jack! Mys ^^ Och nu sitter jag och pluggar spanska.. WOHO!!! shootme.. Plus att jag börjar 0810 imorgon :( snaaark. Vi hörs imorgon <3 (Lockade håret)

somnar


Ska till mormor och morfar efter skolan, vad ska ni göra?

pluggar


Seriöst kvinnan i mitt liv. Musiken, Stilen, Attitydem och känslan på scen. Ja, hon är en viktig förebild

Fitta..


Jag HATAR hur de arbetar här! Seriöst. De byter schema HELA TIDEN. Verkar inte kunna planera något. De är så sjukt sega så jag får damp! Anledningen till mitt utbrott just nu är att vi har bytt schema typ 3-4 gånger de senaste två veckorna? Och det vi fått näst sist har jag varit jäkligt nöjd med och nu kommer TH in och berättar att schemat har ändrats. Innan Började vi 0810 och slutade tolv, det är sånt schema jag vill ha, behöver fan inga jävla sena morgonar. Nu kommer vi börja 0915, ha två lektioner till tolv och sen ha håltimme i en och en halv timme och sen spanska. (De med tyska och franska har samma schema). Jag tänker faan byta till tyska.

Wonderwall

Sitter i skolan, väntar på att lektionen ska börja. Lyssnar på Oasis och tar det lugnt! Fy i helvete va kallt det är! :O dubbla tights, linne, kofta och en oversize tröja över, och min tjocka jacka + halsduk och vantar! :O usch.
Nå väl, vad ska ni göra idag? Jag ska hem och plugga efter skolan och sen träffa Leo tror jag!:)
Don't look back in anger.

Suck

Igår var det födelsedagsfirande hos michelle. det var kul men det spårade ut när tim blev aspackad och slog sönder en dörr med sin armbåge, kort där efter bestämmde vi oss för att dra ut till Kolarängen för att inte ha sönder något mer. Ena soffan gick också sönder pga överbelastning. När vi kommer till Kolarn så är det en massa människor från källtorp som man kände lite halvt. Till en början var det super kul tills folk började må dåligt. Ja det var jobbigt att ta hand om folk men det är klart man ställer upp! Efter att flickorna har gått så visar det sig att det har blivit världensmissförstånd och att några personer vill komma till oss för att slåss. De här killarna är det värsta jag har varit med om! Innan gårdagens natt kände jag mig relativt säker när jag gick ut. Men efter igår. ALDRIG ensam igen! De slog Leo, de hotade med knivar de var helt enkelt dumma i huvudet. De sa hela tiden till mig, "åh du är så fin, dig skulle man aldrig kunna slå" osv. De kollade på mig som om jag var en kött bit, de försökte ta på mig, kyssa mig! Allt! och helt plötsligt är Leo borta, fattar ingenting! (märker senare att han smsat mig och säger att han väntar på mig vid parkeringen). Jag har seriöst inte varit med om något obehagligare.
Och när vi kommer hem till Leo får jag spel, Hyperventilerar, får problem med att andas gråter. ja, jag vet inte vad! Jag mådde så dåligt efter vad som hände och det som skulle kunnat hända!

Jag har alltid varit en humanistisk människa som trott gott om människor. INTE längre! okej, ni kanske inte tycker att det var någon stor grej, men jag är upprörd och RÄDD efter igår kväll.

Innan de kom var det skitkul och jag tackar alla för kvällen!

Celebration c'mon!


Facelook for tonight

Grattis Michilitolainen!


Grattis min sötis! Hittade en gamal bild från när vi började umgås och tänkte att den skulle vara lite passande^^ Pussar, vi ses ikväll ;)

sweet


Hallå Hallå

Idag slutar jag halv ett och ska sen in till stan för att möta Leo. Ikväll blir det partajj på Termo med Folk från nya klasse, Jesper, Jockeginger, Raoul och kanske Nina! :) bjöd med Michi, Marris och Isza, men Michilito är sjuk och MÅSTE vara frisk imorgon! Krya<3 Marie kanske kommer. Så det blir Jag och Isza åtminstonde ;) Det kommer bli hur kul som helst!
Nu börjar Historia lektionen,
hörs senare,
Puss <3

Saker till salu


Köpte den i London i vintras, bra skick. Startbud ligger på 100 kr - storlek 38


En slags hängsel kjol som är med marint tema, mörk blå, köpte den i London i somras, Använd kanske två-tre gånger. startbud 75 kr - Storlek M Såld till Nathalie! 75 kr + Sushi, vem kan säga nej??
 
 Väst från hm. storlek 38. startbud 25


Skor Från London som jag köpte i vintras, använt en gång. Storlek 38 - startbud 75
OBS! Du måste vara en jäkel på att gå i klackskor för att kunna använda dessa!!!


Om du köper något går det INTE att lämna tillbaka och få pengarna tillbaka!
Buda genom att komentera

Grått


Grå tröja från Lindex
Halsduk från Hm
Vitprickiga strumpbyxor

Dagens outfit

Juste, har töjt örat igen, nu det andra och ska bara ha två mm (y)
Vad ska jag tatuera in nästa år? och vart?

RSS 2.0